fyllekajan

Loggade in på msn nyss. Där dök erik upp klockan 03.00 från LA. Började prata med honom och märkte att han var jäkligt på gång den killen...

Erik säger:

omg

Erik säger:

alla har stuckit

Erik säger:
föruutom jag

mostafa säger:

hörru vad gör du?

Erik säger:
OKEJ. STRETAREN ÅNGTRAR SIG

Erik säger:
JAG TROR DOCK ATT TRERTAREN AÄGER SIGGG

Erik säger:
SITT

mostafa säger:

har du rökt på?

Erik säger:
nej

Erik säger:
DEN SISTA BRIDEN GICK PRECIS

mostafa säger:

Briden?


Sen satte han på webcamen och man såg verkligen ruset i hans ögon. Efter ett tag började han glida ner för stolen. Nu ligger han under den, totalt deckad. Han kommer döda mig imorn när han får se det här.
 


viker ut mig

Fick ett önskemål av en speciell brud, nämligen Parisa, att lägga upp en bild på mitt nya körkort. Har fixat det nu, så här kommer det. Beklagar mig över att jag på detta kort är 2½ år äldre än vad jag var på det förra som mexarna i LA snodde av mig. Som tidigare sagt var jag hemkommen och solbränd från en klassresa i Alanya (LOL). Ni kan väl bara tänka er hur lamköttet såg ut.

Vann dock en körkortskamp med en kille i kön igår. Hans kompis och han själv tyckte att mitt var hetare. Åh ja.kom i stämning med mig

Hausfraun var på hugget idag. Otippat kan man tycka med tanke på volymintagen igår. Men jag hade ett kameraärende jag var tvungen att göra.

Dags att komma i stämning, tyckte jag. Köpte mig därför två röda stearinljus. När jag ändå var på gång köpte jag en pensel också. Ni vet sån man har till mat. Nu har jag dock inget att pensla. Ge mig tips på nått jag kan pensla.

Sitter här med mig själv, en lördag kväll, tända ljus... romantiskt. Det står en flaska vodka i köket, spyr när jag ser den. Jobbigt om jag måste dricka upp den.

Fick också reda på att min kusin är gravid med sitt första barn. Det här smset ploppade ut ur mig:

"Så du är på smällen alltså. Du vet att du kommer bli fet som ett sjölejon och spy som en bullimiker. Inga fler tequilashots för din del alltså. Men grattis!"


mitt huvud faller tungt

Igår var det ta mig fan helt jävla sjukt. Johan var här och hängde loss hos mig. Vad har inte mannen med sig? Jo, en liter explorer! Överraskning!

Berättade för Johan innan jag kasta mig över flaskan att OM jag nu skulle börja bli aggressiv och kränka människor i min omgivning så måste han rycka tag i mig och be mig lugna ner. Skulle detta inte funka så gav jag honom min tillåtelse att, vad som än händer, slå ner mig.  Hände en liten incident ute som fick mig att öppna käften mot en smått retarderad bratfjolla. Som tur var stod Johan bakom mig och hejda den verbala tortyren som hade kunnat uppstå.

För första gången i mitt liv, vad jag kan minnas, så fick jag tacka nej till sprit igår kväll. Det var helt sjukt och jag är förvånad att jag ens hade sånt vett i huvudet. Men kände liksom att jag hade kunnat stupa - vilket iofs brukar vara mitt mål egentligen.

Skickar med en liten spellista. Typ skön.sexiga tjurar

För att kontra på Eriks inlägg om utsikten han har från sitt rum. Det här är utsikten från mitt rum (se nedan). Jag vet i fan vad det är för nått. Tror det är kemiinstutionens maskinrum som lyser in i min lilla etta. Trots att jag bor i centrala Göteborg ser det ut som ett ryskt industriområde när jag tittar ut. Kollar jag lite mer åt höger står ett dussintal gastuber, vi snackar inte lustgas tyvärr. Tittar jag åt vänster kan jag se dom stackars hoppfulla bollarna kuta för fullt på löpbanden på Friskis och Svettis. Jag blir så motiverad, verkligen. En våning upp springer alla brudar fram och tillbaka som en flock får på ett aerobicpass.

Älskar förövrigt alla som skriver insändare i Metro. Det är det första jag slår upp i den tidningen. Folk är sjukt bittra och totalt jävla hjärndöda. Idag var det en brud som skrev:

"Välj vad du vill dö av. Välj själv! Jag både dricker alkohol, röker och använder diverse droger. Jag vet att det är dödligt men något ska man ju ändå dö av. Karro"

Sant Karro. Idag ska jag dricka sprit och snusa sönder överläppen. Vattenpipa röker jag bara på sommaren.

Dagens ord kommer från Magnus aka Staffan, apropå tjurar: Nötkreaturstransa. Haha dör varje gång jag säger det högt för mig själv. Så jävla kul. Tänk er en sån framför er, sexigt.Och! det regnar ute. Inte uppifrån, utan från sidan som
det brukar göra i Göteborg. Fantasifullt. Väntar
på den dagen allt det här kommer börja brinna.

gillar du att shaka bum?

Gick förbi Gustaf Adolfs torg/Brunnsparken nu ikväll. Såg denna affisch sitta uppe (se nedan). Gillar att dom enbart söker kvinnliga statister med solglasögon och festkläder. Vill bara förtydliga att med "kvinnliga statister" menas desperata brudar, helst tröga blondiner eller översminkade förortschicks, som hoppade av gymnasiet eller gick ut med underkänt i svenska, engelska och matte. Med festkläder menas heller inte kläder som ni är vana att bära i ett svenskt klimat. Här vill man ha härliga trådar hängades på kroppen som visar er solariebrända latinoass. Har du cpe tuperat hår och extensions är du extra välkommen. När det gäller solglasögonen tänk STRASS STRASS STRASS och stora logotyper.

Lyssnade lite på låten, absolut inte min musiksmak. Men ni som gillar tung gansta rap borde seriöst spana in det här. För er som heller inte vet vad Push är för ställe så är det Sturegruppens satsning på Avenyn i Göteborg. Jag önskar dom all lycka. Jag säger bara SÖK!, ni kanske blir "upptäckta".
ska fan bli förtidspensionerad

I tider då 17-bussen mot Volvo Personvagnar Torslanda glider över Göta Älvsbron tom måste man börja planera om. Min plan var att ta ett sabbatsår från denna självdestruktiva utbildning och göra nått helt annat ett tag. Kanske ta och jobba, tjäna lite pengar och sen sticka på en resa. Dock inte Australien-Bali-Thailand-svängen, skär mig hellre i handlederna. Funderar på Amerikatt istället.

Då mina framtida arbetsgivare har varslat ca 7000 på endast någon vecka (snackar fan inte om Volvo nu) kommer jag med största sannolikhet sitta fast på Chalmers och tvingas plugga klart min utbildning. Det vill säga, år 2011 är jag en fri man!

Har redan nu börjat fundera på om man kan förtidspensionera sig, typ hitta på nån trendig skada. Pisksnärtskada ska väl inte vara så vårt att fixa eller kan ju kanske klaga på "utbrändhet". Folk har ju lyckats med det innan liksom. Jag skulle bli en jätte bra pensionär. Ska ta upp mina bingolottotider med Erik, klaga på vattenskador i lägenheten och låta Olle Petterson (min vän från sommarjobbet på Hjälmedelscentrum i Östergötland) laga min rullator, alternativt permobil om jag lyckas bli fet och glansig.Ska också börja skicka små söta meddelanden till Olle när han tar emot min rullator.
Detta skickade jag ut till honom i somras. Och Erik ska fan se till att ha dricka att bjuda
på när vi spelar bingo så vi kan bli lite disco!


metros horoskop

Idag står det så här om mitt stjärntecken:

Tvillingarna
Visst bör man vara så ärlig som möjligt, men nu bör du försöka förgylla det faktiska förhållandet!

Åh jag ska förgylla det faktiska förhållandet som fan bara för att Metro säger det. Om dom ändå visste sanningen om sin son.

Då jag inte längre har möjlighet att ta sexiga bilder, med lagom bra kvalite, på mig själv bjuder jag på denna bild tagen för nått år sen i Göteborg utanför mitt hem. Så här kan en kväll sluta, eller nej förresten, den började visst så här. Fan, fick springa som en desperat gnu efter denna bilden. Lätt värt det.Posar med lite ambulansutrustning..


häfvet!

Nämen åh! Se vad jag hittade på Östgöta Correspondentens hemsida. Någon som förfalskar biljetter till Häfvet. Säkert någon tattare från Skäggetorp eller Berga gissar jag på.

"På fredagskvällen var det dags igen. Då skulle elevråden på Katedral- och Berzeliusskolorna i samarbete med bolaget X-it och Maxim Lounge bar på Ågatan i Linköping anordna festen "Häfvet" en tävling i lättöl mellan skolornas häfvarlag."

Minns tiderna man gick på Häfvet. Fan vilken hets det var till att köpa biljetter. På den tiden brukade det dock vara i Nationernas Hus. Sjukt bättre ställe. Maxim va fan, vem fan hänger där? Iaf, jag pallade aldrig köpa förköp, orkade heller aldrig vara där tidigt för att köpa biljett i dörren. Oftast var vi hemma hos Becca, som var den enda i klassen som hade egen lägenhet, och satt och pimpla vodka. Jag gick istället fram till vakterna, med kameran i handen, och sa att jag skulle ta kort för skoltidningen. Gick fan lika bra det. Tröga puckon.

Förövrigt så förlorade alltid Katedral (min skola). Berzelius var mongo-taggade och körde i bar överkropp. Katedral föredrog att hälla upp ölen i martiniglas, vi skötte oss lite mer sofistikerat så att säga.
besök på psyket

Idag fick jag uppleva en av de mer sjuka grejer jag varit med om. Skulle till Sahlgrenska sjukhuset och vara med i en alkoholundersökning. Jag skulle alltså supa mig packad mitt på ljusa dagen för pengar i medicinskt syfte. Det var jag och en läkarstuderande kille. Började med att en läkare tog på min härligt spentsiga pojkkropp och konstatera att jag var fit och full frisk. Sen bad kvinnan som höll i undersökningen oss att följa med på ytterligare ett test.

Hon tog med oss ner i i dom djupaste kulvertarna i Göteborg, långt ner under psykiatriska kliniken. Knackade lite försiktigt men självsäkert på en kräkgul dörr. En kvinna med svart hår, dom ondaste ögonen jag sett, läkarrock och ett par höga skinnstövlar öppnade och bad oss stiga in i ett litet rum med betongväggar. Vi blev tillsagda att ställa oss framför en mikrofon och en videokamera och att svara på de frågar vi blir tilldelade. Sen bröt helvetet loss. Det här var ta mig fan ren förnedring. Hon spydde ut olika mattetal vi skulle besvara fort som fan och det var verkligen sjukt svårt att uppfatta det hon sa. Vet inte hur många gånger jag svarade fel och varje gång tittade slynan ilsket på mig och skrek "FEEEEL!!!". Tagga ner lite bruden, tänkte jag.

Kunde samtidigt känna hur jag började svettas och fick panikångest. När som helst hade hyndan kunnat dra fram en piska och sagt "Bend over bitch!". Då hade jag dött. Hon påminde lite om Lucy Lawless i Eurotrip, ni vet bruden som spelar Xena krigarprinsessan. Fast det här var mer som att Gestapo anlitat den mest kinky kvinnan dom kunnat hitta.

Efter detta möte vände jag mig mot den andra killen och sa "Det här var fan cp". Sen var det dags att mäta våra stresshormoner och hälla i sig diverse drinkar, eller rättare sagt vodka och apelsinjucie. Sjukt onajs. Jobbigast var att jag skulle tillbaka till skolan och var sjukt sugen på fyllekäk (då var klockan 14.30 en måndag). På föreläsningen decka jag såklart. Läraren tittade lite snett på mig. Skämdes lite och gömde mig bakom mina glasögon.

overallen på

Direkt från centralstationen i Göteborg bar det av mot Chalmersbastun ute i Landvetter. Anade att mina sexmästeristvänner inte skulle vara helt på den nyktra sidan så jag helgardera mig och tog med ett tetrapack vin. Kastade på mig overallen och klev in i stugan. Där var det fan vilt. Jag hann inte sätta mig ner förens folk placera glas och snaps i händerna på mig. Man fick helt enkelt tacka och ta emot.

Rummet var fylld av kondomer, både använda och oanvända. Dom använda hade vi bara lekt med såklart, typ satte dom på huvudet och såg ut som idioter.  Sen bar det av mot Verum i skolan och där gick folk loss på dansgolvet.

Min overall fick för övrigt nya vinfläckar.. Fan den skiten alltså. Vet inte vart jag ska lägga den. Ryktet går att om man lägger den i en påse och sen längst in i garderoben så börjar den mögla. Tror fan det alltså.Här ligger skiten på golvet. Ser ganska ren ut, men det är bara för att
solen lyser på den. Den där sparkdräkten är fan vidrig.

MGMT och bajs på jackan

Det är fan söndag nu och ni vill inte veta hur jag mår, men det ska jag fan berätta för er sen.

I fredags var jag och Miriam och såg MGMT på Debaser Medis. Det var ta mig fan en upplevelse, av det jag minns. Först satt jag och Miriam och hällde i oss vodkadrinkar och vin. Väl framme på Debaser beställer vi in shots, mer drinkar och det värsta Red bull vodka. Man kan säga att det var då det spårade.

Hade hoppats jag skulle få lite flashbacks när jag kollade igenom korten på kameran. Men ops! Den hade jag visst tappat i dimmorna. Lite synd kan man ju tycka, men va fan. Huvudsaken är att jag hade roligt. Stod ändå lägst fram och digga.

Lördagen var det misär. Satt på Espresso House och åt frukost. Där inne var det småfåglar som flög runt. Hatar fåglar, sjukt töntiga och tröga djur. Självklart ville den bajsa på min jacka. Åh tack för den! Men skit i det nu. För ni ska se hur mitt nya körkort ser ut, sjukt snyggt. Hade nog en good hairday på det fotot. Nu låter jag lite väl ytlig och fåfäng, men fan vilken pingla alltså.

en kvinnas förnekelse

Laila hatar min blogg, det säger hon till mig varje gång jag träffar henne. Men eftersom hon älskar mig så pass mycket är hon tvungen att läsa den. Varje gång vi ses tittar hon på mig med en fördömmande blick och säger "Jävla fyllekaja, du är ju sjuk i huvudet!" på sin Surahammarsdialekt.

Idag kom jag på kvinnan när hon sorterade alla kvitton hon hade i plånboken. Och vad hade hon köpt kan man ju fråga sig? Jo minsann det ska jag säga er. Bara en massa kvitton från diverse barer i Göteborg. Det var öl, det var drinkar och så lite kaffe för en tung baksmälla dagen efter. Inte nog med det, Surahammarbruden hade ett gästkort på Pusterviksbaren som gav henne rabatt i baren. Vad har vi lärt oss av det här, Laila? Jo, vi är mer lika än du tror.Laila da partygurl! Förövrigt är hon en väldigt fin människa.


störd tågvagn

Ok. Nu är jag hemma igen. Var på en jävla tågvagn ikväll. Ni ska veta hur mycket efterblvina chalmersister det finns.. Har man en gång varit sexmästerist så spyr man på allt som har med Chalmers att göra. Iofs var det sjukt kul idag egentligen.

Det var tema afterski. Satte på mig dom tightaste underställen jag hade och drog vidare. Drack och fick massor shots, fan nu mår jag illa också. helt plötsligt var min mobil borta, alltså verkligen borta. Och det bästa var att jag inte brydde mig. Den första tanken som dök upp var "Värt! Nu har jag ingenting som väcker mig på morgonen, soft!". Till min besvikelse låg den hemma, vill fan spy på skiten. Lekte också en lek idag som innebar att man endast fick dricka om man berätta en hemlighet om kärlek, sex eller klamydia. Ok, jävla idioter liksom, vem fan kom på den?


Åh, fyllekajan blir överkörd.


Ärligt talat. Det ser fan ut som att jag och Elin bajsat oss själva i ansiktet.
Ingen het bränna det där direkt. Maja är ett liftsystem om ingen fattar.

nu blir det fan fest

Kom nyss från gymmet. Träna röven, den ska va tight. Benen skakar som på ett alkoliserat nyfött föl. Jag dricker mjölk, känner hur pungsvetten uttrycker sig, värt. Nu ska jag på fest i en tågvagn.

Vad fan ska jag säga mer? Jo, har blivit krönikör i en tidning. Det ni! Skoltidningen såklart. Kommer säkert bli nerslagen i skolan efter det jag skrivit, lätt värt det. Nu drar jag..


känslor från skolan

Vi är så bra på att peppa varandra i skolan, verkligen. Det här var ta mig fan en sjuk dag. Jag är totalt jävla utbränd. Och vad har jag gjort? Jo suttit ner hela dagen.

Vi älskar varandra på Väg och Vatten, uppmuntrar och erbjuder en axel att gråta mot. Den här bilden är tagen från en av våra toaletter. Behöver jag säga mer?Jag säger go for it. Du har ju ändå inget att förlora.

mm oreo!

Var sjukt sugen på SIA's hallonsorbe igår. Till min besvikelse var den slut så jag fick fixa min egna hallonsorbe/smoothie. Tänkte lyxa till det med krossade Oreos på. Det kunde man få i USA på sin frozen youghurt. Sjukt gott. Oreos är fan bäst. Förr brukade jag tvinga min moster som bor i USA att köpa med sig lite paket. Då brukade jag få Oreos med olika färger och med jordnötssmör i. Jävla tjockisar dom är där borta.cp youtube

Om man är medlem på Youtube brukar man få upp "Recommended for You"-klipp. Vet inte hur, men jag lyckas alltid få upp sjukt störda vidoes rekomenderade för mig. "Gay teen suicide" och "Marlena possessed" (ni vet Marlena från "Våra bästa år) är mina två favoriter som brukar dyka upp.

Minns den tiden Marlena var besatt av djävulen, det var min favoritperiod i högstadiet. Älskade när John och den där prästen skulle utföra exorcism på kvinnan. Helt plötsligt började sängen sväva. Jävligt efterblivet program det där. Hur "gay teen sucide"-klippet har nått att göra med mig vet jag fan inte. En annan som dykt upp är "Britney Spears stoned", det är fan cp.


MGMT snart

På förfesten igår satt vi och lyssna på MGMT lite. Det slog mig att jag och Miriam ska ju fan till Stockholm på fredag och se dem på Debaser. Trodde jag skulle ha lyssnat sönder låtarna, men nej fan. Sjukt bra musik verkligen. Påminner så jävla mycket om sommaren också, speciellt Kids. Fast Time to pretend är nog den bästa låten, så jävla vild video också. Vill också jaga djur med spjut och harpun, typ.
dagen efter, igen

Det här är ta mig fan en redig dagen efter. Kom hem klockan 5, ångest! Sjukt torr i munnen och sugen på SIA's hallonsorbe. Cravings!

Började kvällen hos Peter, där var minsann Solmell på besök också. En kille sa att jag kunde dricka vin ur hans flaska så slapp jag öppna min. Va fan liksom, svarade med att jag öppnar min och går sedan vidare på hans. Sen när räcker det med en flaska vin på en kväll?

Slutade på nef. Började så klart bråka med en kille. Eller man kan säga att vi hade en jäkligt vild diskussion. Hatar att mitt aggressiva beteende alltid måste komma fram mot alla lowlifers jag möter. Men jag gillar action.

Ångest över att jag också tar taxi dom ca 100 meterna hem. Hatar att gå igenom Avenyn den tiden. Palla se alla tröga, krisdrabbade fyllon hänga på gatorna och ragga upp varandra. Spyr på tanken. Spyr lite mer.Peter tänder till på saxen och visar sina skills.

hög på feber

Mötte upp Eva, som är på besök, på Le Pain Francais för en frukost. Planderade dagens upplägg och prata om allt konstigt vi kunde komma på. Var lätt en av dom bättre lördagarna. Vi är ganska bra på att tagga varandra att bara köpa det man kommer över. Vet inte riktigt hur och varför, men helt plöstligt hade jag ett par muggar med mig hem. Det var det sista paret, kände att jag var tvungen att ha dom. Dom var sjukt snygga. Har fått liknande av Erik och av Rassan. Så nu har jag en samling. Kom och drick hos mig! Det måste vara spetsat dock..

Glömde apoteket. Försöker komma på hur man kan lösa det här nässprayproblemet på andra sätt. Kan man hälla vodka eller typ alsolsprit i näsan? Kan ju få en jäkligt kul bieffekt. Måste ju andas liksom.. Jag provar sen. Ska bara kasta i mig en vinare så det känns mindre..

Äter fetaost nu, smakar fan kossa. Då menar jag kossa. Typ en lösaktig jävel..


Så här kommer nog mina vita skor se ut efter ikväll. Dock lite
mer färgglada. Vill inte säga vilken färg. Den börjar på K.


hej, jag mår bra nu.

Kunde man tro tills man vakna imorse. Kände att det pågick ett krig i kroppen, jag förlorade såklart. Nu är man förkyld som fan, tog bara en natt att bli det. Imorn måste jag börja knarka igen, nässpray alltså. Tar sån jävla tid att avvänja sig från den skiten och nu är man igång igen alltså..

Fabian presentera en ny låt för mig idag, nämligen Mustapha med Queen. Wow! Queen har gjort en låt efter mig - fast med annorlunda stavning. Kom också in på vad våra namn betyder. Fabbe-mannens namn Fabian betyder "Bönodlaren", haha! Vad fan liksom.. Mitt betyder "den utvalde". Stort. Ska bara ta reda på vad min uppgift är och sen jävlar. Jag hoppas att det innebär att jag ska rädda alla jordens delfiner från fiskenät eller nått.. vore vackert.

Var nere på systemet och handla lite tillfredställande drycker. Återigen utan någon som helst anledning.. Fast man behöver egentligen ingen anledning. Jag blir ju glad av det..
Spana in barbara dockorna som fluger förbi i början.
Det här är min låt!

jävla skithöst

Åkte ut till Mölndal idag för att fixa ett nytt körkort eftersom någon sjukt desperat mexare i Los Angeles trånade efter mitt gammla och snodde det. Hur som helst satt jag och läste Metro på spårvagnen, la vantarna på sätet brevid. Gick av där jag skulle och bara lämnade vantarna kvar på sätet. Vad fan gör jag liksom? Orka att man är så jävla blåst och tappar bort allt man äger. För nått år sen gjorde jag av med en vante i Krakow. Jag hoppas verkligen någon fattiglapp får nytta av mina förlorade ägodelar. För jag får ta mig fan ingen nytta av det iaf.. Köper alltid nya vantar varenda skithöst. Det var sol idag förresten.

Tror jag blev ganska sexig på det nya körkortet, kvinnan i receptionen verkade sukta efter det iaf. Dock känner jag mig lite ledsen eftersom jag fortfarande var lammkött på mitt gammla. Endast 17 år och solbränd, vilken pingla man var då.

misshandlad av tandläkaren

Man kan säga att min mun gråter blod. Känns som ett skyttegravskrig pågick och fortfarande pågår i käften på mig. Det här var ta mig fan en av dom sjukaste tandläkarbesöken jag varit på. Skulle vinka med vänstra handen om det gjorde för ont. Ville visa att jag var en man, så jag undvek det. Till vilken anledning kan man ju fråga sig?

Vet inte riktigt vad jag ska göra av min mun just nu. Vill typ ta bort den och lämna in den på rehab. Ser ut som en gammal grogghagga när jag ler. Fick höra det vanliga, "använd tandtråd och blablabla". Ser fan ut som jag använt taggtråd i snytet mitt. När jag var yngre var tandläkarbesök roligare än Liseberg, tycker jag iofs fortfarande. Men idag var det mer ett kroppsligt övergrepp.

Nu ska jag kompensera det jag nyss upplevt och dricka läsk och äta oreos, *mmm oreos (L)*
jag med stavar

Blev tillfrågad idag av V-trycket (Väg och vattens sektionstidning) om jag ville gå Göteborgsvarvet för stavgångare. Dom har tydligen lyckats få tag på en plats. Blev dessvärre övertalad av halva klassen, så nu måste jag gå skiten. Inte nog med det, dom väljer min outfit och blir min mobila hejarklack genom hela jävla Göteborg. Jag hoppas det blir nått som sitter tight med tusen reflexer på.

Ska göra en Katrin Schulman, eller som hon nu kallar sig Katrin Zytomierska, och träna sjukt hårt och gå på aggressiv diet. Om ändå Anna Skipper var min coach och dök upp som en överaskning när man trycker i sig en semla och ett paket oreos. Har för mig att Peter Äckel Siepen sysslar med den sporten. Det är en sport bara så ni vet..
två hatiska människor

Hände mig nått konstigt idag. Jag vaknade kl 05 och var sjukt hungrig, svinpigg och kunde inte somna om. Gick upp, åt en långfrukost med mig själv. Det var romantiskt. Rörde mig vidare mot skolan, drömde om mat. På min iPod touch har jag Arla-applikationen, där satt jag på föreläsning och markerade alla maträtter jag skulle laga i veckan. Fick ihop 20 stycken. Fan jag får ligga i.. Somna i skolan, läraren såg mig, jag gick hem.

Var hos Gustav nyss. Vi satt och kolla på Färjan. Gustav är nog den rätta människan att titta på färjan med. Fan vad vi spydde på dom. Kvällen var fylld med hat. Kolla också upp resor med Cinderella i April. Så vill ni hänga med säg till. Jag ska nog gå runt och hata alla efterblivna bönder på båten. Mitt mål är att träffa Anita, ni vet den gamla husvagnhyndan med efterbliven frisyr som leker Gestapo på båten. Hon hänger inte med i tiden..Mitt nya älskling lowlifer-gäng!


jävla McDonalds

Nu ska ni få höra. Fick fan betala 73(!) kr för en jävla mcnuggetsmeny på McD. Vad är det för skit? Fick värsta chocken. Till skiten tog jag minimorötter och mjölk för att dämpa ångesten man får av att äta på det stället. Vill döda kossan i kassan när hon sa "Det kostar så mycket!". Nej det kostar fan inte alls så mycket... Vem fan jobbar på McDonalds ens?

Ska lugna ner mig nu. Var som sagt i Linkan idag, nu är jag i Göteborg dock. Träffa Magnus en snabbis. Det var ett tag sen man såg den mannen. Sjukt kul verkligen. Här kommer en bild på Magnus.

Igår var jag med Sigrid. Den kvinnan ser man heller inte så ofta. Vi kolla på en film från en ganska så urartad kväll hos henne för 5 år sedan. Jag vill typ skjuta mig själv varje gång jag hör min röst. Ska aldrig mer prata när jag blir filmad. Där har ni anledningen till att man ska decka innan festen ens börjat. Då slipper man oroa sig för saker man sagt eller gjort.

Juste, var ju på bröllop i fredags. Kom på att mikrofonen skickades runt bland gästerna. Vet inte hur, men den hamna hos mig och det enda jag sa var "Sara, utnyttja din man, ta hans pengar och köp klackskor för skiten". Hoppsan..
ännu en dagen efter

Idag ligger folk hemma, med stor sannolikhet är dom flesta bakis. Fyllda med ångest över allt dom sagt och alla pengar dom gjort av. Fan, vill också känna sådär. Det var så länge sen.. Iofs var det bara en vecka sen jag låg där halvdöd över toaletten. Men vilken stark känsla.

Snacka om chock jag fick imorse när jag öppna kylskåpet här hemma i Linköping. Där står mjölkprodukter från Skånemejeriet. Va fan liksom. Jag är trött på alla dessa skåningar, dom är överallt. Arla ska det vara. Varför finns det inte mjölk från nått jävla Östgötamejeri? Skåningarna ska alltid vara värst. Se på Carolina Gynning, den kvinnan tar ju all uppmärksamhet från mig. Kiki Danielsson är ännu ett exempel. Varför får hon vara med i ett jävla bantningsprogram och misslyckas. Jag kan fan gå steget längre och spy i tv istället. Vidare så vore inte Hans Alfredsson någonting utan Linköpings stolthet Tage Danielsson. Det var lätt Hasses bittra skånska attityd som tog död på Tage. Jag såg förresten Hasse när jag var på inspelning till Sen kväll med Luuk.

Det var allt jag vill säga.. Här kommer ett klipp från 100 höjdare med Pontiak. En östgöte med framtid kan man säga..Åååh. 80-talet, vart tog du vägen?!


på bröllop får man passa på

Sitter i Stockholm nu. Var på min kusins bröllop igår. Hatar sånt. Jag önskar att alla bröllop endast vore en stor fylla. Sjukt påfrestande att träffa massa nya människor. Som tur var fanns det vin och mycket annat trevligt som gick att dricka. Jag satt mest ner, åt mig fet och socialisera med min syster.. Minns inte riktigt vad vi prata om förutom nått om att Lindsay Lohan är en vild flicka.

Det sjukaste var nog när efterrätten presenterades. Fullt med fransk/libanesisk friterat skit med choklad på. Det var en cermoni i sig kan man säga. Typ som när Belle i Skönheten och Odjuret får sin första måltid på slottet. Jag kasta mig såklart på chokladfontänen. Efter det ville ja typ spy på mig själv. Jag åt ju frukt iaf, så man kan säga att jag var nyttig.Vill inte ni också spy när ni ser det här?


Kvällens socialitet. Ursäkta min sura feja och drogade min.


skit, jag är hemma igen

Nu till verkligenheten. Jag är hemma igen. Kände verkligen ingen glädje alls över att få vara här. Inom några timmar kommer jag krypa in i fosterställning i duschen och skrubba mig sårig. Nej vars.. Möttes upp av Emma och Bea i Malmö igår kväll. Fick även tillänga en hel natts sömn med dessa flickor.

Så här roligt som jag haft den här veckan har jag inte haft på länge. Sjukt uppskattad var det. Måste åka tillbaka till Erik snart igen. Nu har jag fått smaka på livet lite och jag är inte mätt. Har nog inget att klaga på förutom alla tortillas som var överallt.

En jobbig sak med att komma hem är att man måste ta tag i träningen igen. Snart ska jag till gymmet för att träna tills jag spyr.

 packis och gin

Nu ska ni få höra om min flygresa hem. Precis när planet lämnat gaten i Los Angeles var vi tvugna att åka in igen. En morsa ombord var för full och personalen ville inte åka med henne. Kunde varit jag, tänkte jag. Men jag är ju inte morsa än..

Stewarden  frågade om jag ville ha nått att dricka. Vatten och juice blir bra, sa jag. Killen bredvid tog vin. Då frågar stewarden mig om inte jag vill ha vin. Det är bra tack, sa jag. Trodde jag klarat mig undan där. Men precis innan han gick vidare hann jag ta tag i honom och beställde in en gin och tonic, tyvärr. Efter det decka jag och minns inte så mycket mer av resan. Eller jo, jag vaknade lite snabbt när maten kom. Jag drack, jag åt och jag sov.

I London finns det mycket packis (pakistanare/indier) också. Det var mycket packisnack mellan packifriendsen på planet.


Detta är dock en skön packi, egentligen en indiagurl.


passar på att hetsäta

Nu är det min sista natt i Los Angeles och staterna. Ska bli sjukt tråkigt att åka hem till pissiga Göteborg. Jag hoppas jag välkomnas med samma pessimistiska och aggressiva anda som vanligt i skolan. Ser fram emot att få en tackling av Patrik också..

Det har varit en lugn dag. Ett tydligt inslag av den här dagen är frossa. Man får passa på att äta så mycket som möjligt på semestern innan det blir gym och fingrar i halsen igen. Jag och Erik har nygligen varit och köpt ett stort paket Oreos, ett stort paket Chips Ahoy! (kakor inte fettochips) och så ett paket Ben and Jerey's FroYo! Allt med reduced fat ska ni veta. Kvällens alter ego: instabila pubertsflickor.Den här mannen har ett tjockt hjärta.

alla dessa mexare

Har nog inte berättat det här för er än. Men min plånbok är borta! Försvann för nån dag sen.. Jag skyller på mexarna. Dom är överallt! Så nu är väl mitt körkort på vift bland tortillasborden antar jag.

Förvigt är jag och Erik nog dom enda som sticker ut lite på bussen. Med detta menar jag att alla på den är tortillas förutom vi. Då jag är blatte kan man till och med säga att alla förutom Erik är tortillas och libabröd.

Här om dagen var det en stor tortillasmamma, även kallad äldre Juanita, som satt och göd sin lilla Juanita med chipspåse efter chipspåse. I slutet fick hon även en festis som ungen tryckte i sig fort som fan..

Ordlista:
Tortilla - Mexare
Juanita - Större mexikanare av feminint kön
Äldre Juanita - En stor kvinnlig mexareJuanita dricker festis.

fan ta Miley Cyrus

Planen var att gå ut i Weho igår. Men när vi kom fram var vi sjukt trötta både jag och Erik så vi gick och åt istället. Erik är ju som en pubertal tjej därför var han tvungen att få hetsäta en efterätt också.

Ganska kul ställe, dom hade milkshakes döpta efter Paris, Britney och Lindsay. Ja, hela hollywoods crackbitches.

Inte nog med det.. Stället skröt med att MIley Cyrus hade varit där och ätit och därför hade man en milkshake efter henne också.

Kvällen slutade med ett ganska aggressivt bråk mellan mig och Erik. Allt är Miley Cyrus fel, det var hon som börja. Jag hatar henne, den hyndan.Vad fan är det för hund hon har? Ser mer ut som ett överkörd marsvin.


The Coulorful FetischBoys

Igår var det Halloween här i USA. Här om dagen var Erik och jag och handlade våra outfits. Når vi handlade dom visste vi inte riktigt vad vi var. Sen klarna det upp, vi var The Coulorful FetischBoys med läderpiskor.

Satte oss i hans vardagsrum där det förövrigt bara står en soffa, ett bord, en tv och har heltäckningsmatta. Såg mer ut som en billig porrstudio. Fyllde petflaskor med genomskinlig dricka och så gick vi vidare ut.

Destinationen var West Hollywood där det skulle vara karneval och gatufest med en halv miljon folk på gatorna. Missa såklart karnevalen men det fanns sjukt mycket konstiga männiksor att titta på. Vi bestämde oss att vi bara ville ha bilder med tjocka människor.

Folk var lite halvtända på oss och gav oss skamliga förslag och tog sjukt skumma bilder på oss där vi fick posa på minst sagt annorlunda sätt. Vill inte nämna det här, känns lite otuktigt..

På hemvägen passade vi även på att vika ut oss framför Beverly Hills-skylten..

 

Ariel i Latinoversion och Lost Puppy


Vid denna lekställning hände det saker..

 
Kära Beverly Hills..

strandvisit

Jag citerar Johnossi - Santa Monica Bay is the place to be.

Erik skulle göra sin fotoläxa igår så vi åkte ner till stranden.. Han intog rollen som Bingo Rimér medans jag fick inta rollen som Natascha Peyre. Efter detta tog vi ett härligt dopp.. Inte nakna, bara halvt.


Heroin Chick - precic som Kate Moss
Tänk er Pamela springandes i sanden. Jag kan se det framför mig.


RSS 2.0