oväntad besök

I natt, klockan 01.15 ungefär, precis när jag gått och lagt mig börjar någon ringa och banka på dörren sjukt mycket. Först palla jag inte resa mig ur sängen men sen hör jag en röst skrika "Musse, öppna för fan, vi vet att du är där". Hör att det är Jennie, Sebastian, Henrik och Boman så jag går upp, täker inte på att jag är halvnaken. Utanför står typ åtta personer, svin taggade och börjar ta kort på mig. Det är I:arnas sektionstidning. Jag sätter mig på sängen och dom ställer sjukt konstiga frågor. Så nu har man vikt ut sig i nån jävla tidning på Chalmers också..

Dom drog också med sig in kravallstaketet som stod utanför. Så imorse när jag vakna fick jag fan släpa ut skiten, i bara kalsonger.


Mysigt med lite byggställningar i rummet.


mindre än en månad

Nu är det mindre än en månad kvar tills jag åker till Los Angeles. Hela förmiddagsföreläsningen satt jag och titta på saker man kunde göra där borta. Eller ska jag vara ärlig kollade jag på vad och vart man kan äta. Är som en gravid kvinna just nu, behöver mat hela tiden. Fast idag har jag ändå varit ganska lugn.

Men det är skit svårt för mig att komma på grejer att göra. Erik får faktiskt fixa det där. Jag är nöjd om jag får sitta på stranden på kvällarna och bara slappa. Tipsa gärna.

Idag fick jag uppdraget att fotografera våran programansvarig, nämligen greken Mihail. Jag lyckades få honom att ta på sig min blåa polokeps baklänges. Han såg ut som en riktig bad-boy. Inom en vecka kan man se den i sektionstidningen.

Nu har jag även lärt mig göra gif-bilder. I framtiden kanske ni får se mig hoppa sönder bord i ett helt annat format.Jag och gansta-Erik i Västra Hamnen i Malmö.


jag bjuder på lite musik

Dom senaste två dagarna har mina besökare ökat på bloggen med över 100% i snitt. Då snackar jag inte om att det ökat från två till fyra besökare. Här är det tresiffrigt som gäller. Hur detta har hänt vet jag inte riktigt. Därför bjuder jag på lite musik nu.

galen brud

Var på gymmet ganska nyligen. Tror jag inte riktigt återhämtat mig efter gårdagen för jag kände mig som en valross när jag låg där på bänkarna. Men det sjuka är att jag kunde öka på vikterna. Idag var jag stark, kanske allid borde vara lite smålullig när jag går dit.

En tjej stod brevid sin kille och skrek "Kom igen, visa att du är en man!" när han satt och pumpa. Hade jag varit han skulle jag dumpa henne på närmaste bordell.

Igår hemma hos Maja så skulle Sofia berätta om en gång när hon råkat pumpa sitt cykeldäck för mycket så att det sprängdes.

Sofia:
 -Och så sprängdes det och det blev oranget!
Jag och Erik:
-Vad blev orange?
Sofia:
-Ja, allt!
Vi:
-Vad fan snackar du om? Vad blev orange?!
Sofia:
-Allting!

Jag fattar fortfarande inte vad som blev orange. Sofia kan se saker som vi andra inte kan tydligen.

Förövrigt står det ett jävla kravallstaket utanför min dörr. Här om dagen hade nån försökt blockera en killes ingång. Och igår på stan fick jag en damrakhyvel med aloe vera, gratis! Yes! Här ska rakas tills benen blir lena.

dagen efter...

Det är söndag igen. Självklart ska det vara sol också. Jag hinner inte utnyttja den...

Det sämsta och första jag börjat göra när jag kommer in på ett ställe är att beställa en red bull-vodka. Fan ta den, jag blir sjukt speedad av skiten, näst intill hög. Efter Majas inflyttningsfest drog vi alltså till trädgårn. Man kan säga att det blev lite för galet för mig. Inte i alkoholmängd! Men mina dåliga idéer.


Före: Elin står redo att ta emot mig. Observera det
rödmarkerade området.


Efter: Jag råka hoppa sönder skiten. Idag har jag lite ont
i rumpna.en till sak jag hatar

Jag är medveten om att Hat är ett starkt ord. Men igår på festen som jag var på snacka jag med en tjej. Hon fråga mig vilken musik jag lyssnar på, jag förklarade. Skickade frågan vidare till henne och hon svarar "Jag lyssnar på allt" med ett flin. Det var där jag började känna ett mörkt hat mot henne. Man kan inte lyssna på allt! Bara lowlifers som gör sånt. På samma sätt äter man inte upp alla godisbitar i påsen, undantag Bea och Erik.

Ikväll är det inflyttningsfest. Jag laddar. Funderar på att åka ner till stan och köpa en tavla. Fan, måste isf åka spårvagn med en 1,5 m stor tavla.

I den här videon bränner dom sina pengar(!). Jagar djur med pilbåge, sånt Eva och Jag ska göra i en Jeep Wrangler i Peru. Dock ska vi jaga vikunjor.

Se och lyssna!

I slutet surfar han på en våg med delfiner. vill också!
 


nu äter jag...

Nu äter jag igen. Googlade mina symptom, får upp: "Ångest - du dämpar den genom shopping och att äta". Japp där har vi mig. Som Miriam sa, man borde gå över till cigaretter och alkohol, billigare i längden.
oändlig hunger

Jag har fått en ny sjukdom. Vet inte vad den kallas. Men för min del innebär det att jag inte kan känna någon mättnadskänsla. Jag måste äta hela tiden. Jag är som Homer Simpsson. Vill ni se någon äta allt ni erbjuder så kom hit med det. Jag är som en ångestladdad 35 årig brud, redo att föda barn, desperat efter en man.

Rasmus sista natt hemma hos mig. Sen sticker han till andra sidan Älven. Tänkte avsluta det hela med ett parti TP. Förloraren diskar.

Idag var det varmt i Göteborg. Det måste utnyttjas. Jag och Annie tog en promenad till hamnen.


Jag vet, båtarna är sjukt snygga.


Annie tror hon kör en båt.


Kära arbetarstad.


det är här!

Idag fick jag mitt nya Visakort. Är liten kluven i frågan hur jag ska använda det. Klart är att det alltid ska få följa med till systemet. Det här är till Erik!*ÄnGeL*


klotis

Vissa föreläsare och lärare skrämms jag av att stöta på på gatan eller i korridorerna. Igår mötte jag Klotjohan på väg till skolan. När han går så grymtar han och spänner ögonen i allt han möter. Han är som en känslomässigt instabil noshörning. För att inte tala om hans klot på hans belly. Tänk att krocka med den.

Apropå min finansiella kris igår tycks jag blivit räddad av min pappa. Han är verkligen bäst. Lyfte liksom upp mig från denna höstdepression. Igår fyllde mannen också år. Jag frågade honom hur gammal han är nu. Självklart visste han inte om det själv, så mamma fick hjälpa honom i bakgruden. Om 25 år fyller jag också 45! Sjukt ju. Ska fan skicka honom en slips.. Eller vad ska jag ge han?

Idag hitta jag även ett sjukt fult gosedjur som jag var tvungen att köpa. Verkligen as ful. Det bästa är att man kan hålla det i öronen och slå folk med det.
boysenbär

Har fan hittat det perfekta bäret. Jag var tvungen att wikipedia det. Har också druckit till det frukost nästan varje morgon på mitt sommarjobb, Hjälpmedelscentrum. Fråga Olle (inte samlevnadsshowen på kanal 5), han tyckte jag var dum i huvudet.

mmm boysenbär!


jag ska fan överleva

Om Sverige går mot en lågkonjunktur måste ju jag också dras med i fallet. Jag är ju ganska trendig av mig som ni förstår. För den här månaden ska jag betala två(!), jag sa två, hyror. Hur detta har gått till vet jag fan. Men nu ska jag göra det. Har kalkylerat lite och kommit till fram till att jag helt enkelt måste sälja min kropp.

Student Magazine uppmuntrar en till att sälja tjänster man är bra på om man behöver pengar. Eftersom jag för det mesta är lagom bra på allting så har ju jag inte så mycket att erbjuda. Men, min kropp är fortfarande ung och fräsch. Jag tränar på gym 4 gånger i veckan och jag är bra på att ge kommentarer och ser det vackra i folk efter några drinkar. Så alla ni ensam och rika änkor kan väl ta och kontakta mig.

Det värsta med det här är att jag verkligen trodde jag var rik och levde som att jag vore det. Men man är ju såklart inte värd lite lycka och enkelhet i sin vardag. Förresten, vilket är det billigaste vinet på systemet? Måste ju dränka mig med nått på fredags- och lördagskvällarna.

Får mig att tänka på Martina och Måns våren 2007. Apropå något med ekonomi:

Måns: Jag har inga pengar.
Martina aggressivt: Men då är det väl bara att fixa pengar!!mussi for president

Igår surfa jag runt på internet för att se vad som krävs för att man ska få visum i USA om man ska plugga och skit. Fyllde nog i en grej för att få info om det. Och nu så ringer en brud från USA, tror hon var mexare för hon hade brytning.

Hon: Hello, how are you doin'? I see that you want a green card!
Jag: Eeeeh, no I don't.
Hon: But I can see that you applied for one.
Jag: Eeeh, no thanks I don't need it. I'm just going on a vacation.
Hon: But you must have one if you wanna stay here for a lifetime!
Jag: I don't wanna stay there for a lifetime!

Japp. Kanske borde emigrera ändå. Såg på nyheterna nyss att  studenterna är dom stora förlorarna i budgeten som precis presenterades. Kan lätt slava för nån mexikansk bordellmamma.Det är så svårt att se bra ut på passfoton.nytt sexigt visakort

Eftersom att Itunes inte vill acceptera mitt Visakort så har jag beställt ett nytt för att prova igen. Passade även på att pimpa det lite på Swedbanks hemsida. Gillar resultatet.. Vet dock inte om jag kommer våga använda det i butiker. Får ha det som ett extrakort, finns ju en risk att jag super bort mitt vanliga.

Erik ser dock ut att vara 8 år på det här kortet.. Men ni kan vara lunga. Lägg på 11 år till och vi har en fullvuxen man. Bilden är förövrigt från vår kajakutflykt vid Omberg i somras.

Har inte fått det än iofs. Återkommer i slutet av veckan när jag har det i handen.


badsemesterfoto
Visst blev det fint *ängel*? Det här är hans straff för att han hängde
ut mig som alkoholist på hans blogg.


festis slush

Tog mig en bakfyllepromenad. Har börjat göra det på senaste. Man känner sig lite mer levande och nyttigare då. Varför är det så bra väder på söndagar? Det är ju typ enda dagen i veckan som man måste kämpa sig ut på. En tjej tittade på mig och log, blir typ rädd. Tänk om jag träffat henne i dimman natten innan..

Sen såg jag ett fint träd jag ville ha. Vad gör man då? Det var litet så det får plats i en kruka hemma hos mig.. Efter mina äventyr började jag bakfyllesvettas. Då köpte jag en slush på 7eleven. Sjukt god. Spydde dock inte upp den där inne som Erik gjorde en söndag för ganska exakt ett år sedan.
mitt hus snart
Huset som solen lyser på ska jag köpa om några år.


sexig dalahäst

Hörde det roligaste någonsin i morse på kanal 5:s program Lilla landet lagom, "Dalahästen är ju väldigt spacklad. Tror du den har komplex för sitt utseende?"

Haha jag dör på den här bilden också. Vem fan har tagit den liksom? Ska den typ se sexig ut på stranden eller vad är grejen?
det blev visst galet

SMS från Annie idag om gårdagen:

Haha, du somnade typ vid matbordet och du var jättefull! Jag filmade dig när du dansade!

Vill jag ens se den filmen?

Det var verkligen sjukt galet igår. Jag minns att folk försökte byta ut mitt vinglas mot vatten hela tiden. Det slutade med att jag fick tag på vinflaskan istället. När jag dricker så dricker jag inte smart. Har typ fått för mig att är man inte full efter 10 min så har man druckit för lite. Därför brukar jag dricka mer och fortare. Vilken jävla surprise man får sen när man står där på en stol med slipsen runt huvudet. Jo, det finns bilder på mig när jag ser ut sådär från igår. Fan vad dräggigt.

Min käre sambo Rasmus, som förövrigt flyttar till andra sidan älven om en vecka, var klen. Han decka innan klockan ens slagit 12. Hade gärna berättat mer, men jag minns inte så mycket. Morgonen går i misärens tecken. 
Ok, jag bjuder på denna.


ska köpa trisslott

Plötsligt händer det.. Kommer aldrig hända.. Jag hatar skolan. Ska snart ner och köpa mig en trisslott. För pengarna ska jag åka till Stockholm. Fixa visum så jag kan åka till USA ett längre tag och sen bosätta mig hos Erik i LA. På dagarna ska jag bara sitta ner och andas. Det har jag inte riktigt tid med här i Göteborg. En trisslott var det...Ska fan passa på


snart redo

Nu har jag äntligen fått mitt besök på Saronkyrkans secondhand. Det sög!! Fan vad dåligt det var.. fanns inget värt man kunde fynda. Jag hatade det så sjukt mycket.

Rassan och jag tog en sväng ner till Saluhallens små matstånd. Där köpte jag en falafel. När vi satt där vi vattnet kom jag på nått mer jag hatar. Stadsfåglar. Flygande råttor. Jag hatar alla duvor, alla kajor och alla äckliga muterade måsar. Dom ville verkligen ha min mat. Rasmus sparka till en så den nudda mitt ben. Jag tror jag fått H5N1-viruset nu.

Snart kommer Annie och Carl. Törelyn står kylen och väntar på mina läppar.. Det här är en kväll jag tidigt kommer glömma.Jag säger som Rasmus, "fan vad misslyckad man
skulle känna sig om man fick de här fjädrarna".


tack så mycket Sven

Jag tackar Sven Bertilsson som bor någonstans i det här huset. Av alla trådlösa internet är han nog den enda som inte låst sitt. Detta medför att jag kan koppla upp mig vart som helst, utan närverkssladd, på mina 28 kvm. På toan får dock min iPod touch följa med, där även Sven Bertilssons nätverk går att nå. 

saker jag inte tål

Jag och Rasmus hade en liten disskusion i väntan på mat. Håll nästan på att spy av tanken. Det vidrigaste på en människa måste nog vara tribals. Hur fan tänker man när man skaffar sig en sådan? Det mest sorgliga är att folk fortfarande skaffar sånt skit. Gruppen människor som gör det är helt klart low lifers från nån jävla håla på Östgötaslätten, nån by i dom västgötska skogorna eller tröga människor från nån åker på Österlen. Åh nej, nu kom jag på nått ännu värre, kinesiska tecken! Slampigt, trögt och brist på fantasi. Hade jag en vän med sånt skit skulle jag uppmuntra den att försöka skära bort det med en rakhyvel.

Till nått annat. Det är fredag och inte en droppe alkohol har jag förtärit. Än i alla fall... Står ett öppnat paket äppelvin i kylskåpet. Kanske tar fram den..
Ok jag hade ingen lämplig bild. Den här får duga. Berusade
på Way out West.
grupptryck

I den här längan av huset är vi för fega för att ta egna intiativ. Som vanligt får jag börja. Tänkte att jag kunde behöva lite groggvirke till lördag. Så jag gjorde som Red Bull bad mig och hängde ut mina kalsonger på ytterdören. Gick sedan till Friskis och träna röven. När jag kom tillbaka igen så har alla till min förvåning gjort samma sak som mig på deras dörrar. Dock med lite olika utsmyckningar på dörrhandtagen. En hade hängt upp sitt skohorn där (det var Grodanboll, ja det är tydligen hans namn enligt postlådan). Grodanboll måste ha sjukt sköna nätter med det där skohornet.
Vi kan alltså konstatera att jag är ledaren i den här korridoren.

Red Bullbilen stod utanför, men dom jävlarna levererade aldrig nån Red Bull! Va fan liksom, här har jag gått och vikt ut mig i princip. Så nu får jag dricka ren vodka istället.Ingen bild idag. Ni får nöja er med lite musik.


red bull vill att jag ska klä av mig

Juste, när jag kom hem från skolan idag hängde reklam från Red Bull på min dörr. En konstig grej där dom uppmanar mig att hänga det plagg jag sover i utanför min dörr. Som tack för detta levererar dom Red Bull till mig. Man kan säga att dom vill att jag hänger ut mina kalsonger på mitt dörrhandtag. Vad fan?! Det är ju sjukt slampigt.

Ni som vill se mina kalsonger kan ju passa på att säga hej på torsdag kväll.

pimp my iPod

Äntligen fick jag mitt nya fodral i äkta italiensk nappaskin. Vad fan nu det är...

Så här ser den ut. Snart ska jag även köpa lite bling till den så jag kan ha den runt halsen. Oh fan nej, skär hellre av mig halsen.

Kul inlägg va? Kan lugna er med att på lördag blir det vildare..Det är tack vare denna skit jag inte fattar nånting av föreläsningarna.

jag kan vara seriös

Jo, det är sant. Jag kan tyckas vara helt dum i huvudet och förtidsalkoliserad. Men jag går i skolan och är en helt vanlig student, dock lite bättre och roligare. Om ni inte visste det så vet ni nu. Jag kanske har förtstört eran bild av mig. Men detta lär väl vara glömt snart antar jag.Se, jag bär glasögon också. Då måste jag ju vara smart. Och det är jag.


glitter men ingen glamour

Det visade sig att jag hade lite vett kvar i huvudet igår. Var faktiskt hemma till halv ett. Tänkte att på lördag är det ju en stor fest där alla får varsin vinflaska. Ja, där försvann det vettet ganska snabbt.

Alla var så sjukt fula i sina trikåer och tights igår.. Fan, det skulle ju va Blades of Glory tema. Tyckte vi mest såg ut som ett gäng misslyckade pridedeltagare.

Ska snart till skolan och köra gärnet. Sen ska jag nog till gymmet pumpa min bröst.


Här fixar Annie mitt hår.


jag ska bli en försökskanin

Ska kanske vara med om nått jävligt konstigt. En doktorand vid psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet vill göra undersökningar på hur unga människors beteende påverkas av alkohol. Laboratoriet är ett vardagsrum där man sitter och pimplar drinkar. Hon sa att stämningen brukar bli ganska trevlig. Oh fan, vi får väl se hur den blir när jag kommer dit.

Man får också pengar för "mödan". Vi summerar: Jag ska dricka alkohol för pengar. Värt! Tänkte jag kunde ha det som förfest nån lördag, men det kommer vara mitt på dagen en vardag. Det här blir intressant. Tycker faktiskt man ska ställa upp för medicinsk forskning.

Snart ska jag klä ut mig inför kvällens party. Kommer se ut som ett bombnedslag från prideparaden.


jag är körd

Mentalt, fysiskt och alla andra sätt man kan vara körd på. Jo, skolan! Den hatar jag mest av allt. Ägnar från och med idag mitt liv till gymmet, musiken, och helgerna. Mitt fuck you-finger är också totalt kört. Har en broskknöl i knogen som jag kanske måste operera bort sa mamma, annars kan fingret låsa sig. Arbetsterapeuten har talat!

Här kommer en ganska disco musiklista. Om några veckor kommer Jag-skär-mig-djupt-i-handlederna-listan.


 

Lyssna och kommentera.


klädd för konsum

Hade kunnat offra nått djur imorse, bara jag fått sova lite längre. När fan ska jag få sova ut. På helgerna går det ju fan inte, då måste jag ju dricka alkohol = lägga sig sent. Kanske borde börja dricka i större mängder så att jag deckar vi 23 istället.

Idag försökte vår lärare sno min penna. Hon bara tog den och stack iväg fort som fan. Jag bara "hallå vänta, du kan ju inte ta min min penna!". Så hon gav tillbaka den. Dessutom när jag bad om hjälp idag så sa hon "Med lite charm kommer du långt ;) ". Hon vill ha mig. Tror dock hon är lesbian.

Jag och Rasmus handlade mat på Konsum förut. En härlig man framför oss i kassakön hade tydligen sjukt bråttom vid sitt senaste toabesök.Han kan ha skapat en unik trend.


pepsi max

Självklart åkte vinflaskan fram igår. Drog till Chalmers, mötte upp Ludde och Peter. Köpte mer dricka. Våra aggressiva beteenden kom fram mot 4 tiden. Svordommar, kränkningar och hatiska kommentarer präglade den milda natten på Burger King på Avenyn. Kom på att på två dagar har jag ätit hamburgare på Max, McD och BK. Fattas bara Sibylla sen har jag fått med allt. På mitt kylskåp hänger en utriven insändare från Metro med orden:

"Feta människor är vidriga. Seriöst, motionera så att man slipper spy när man är ute och käkar. Ni kan knappast va smarta om ni valt att dö i förtid."

Jag tar åt mig av dessa ord. Så jag tog en bakispromenad upp för Skansen Kronan. Det var ta mig fan en jävla uppförsbacke. Snart ska jag till gymmet också. Sedan laga mat och kompensera hamburgarna med lite lax. Ska bara dricka upp min Pepsi max.
Här har vi Göteborg från Kronan.


Apropå feta människor. Denna man med den härliga kaggen
stod och bad till Kronan. Eller så var det Gud han bad till. Fet var han iaf.


frukt eller vin?

Kom på mig själv nyligen sittandes ätandes på en frukt. Vad fan gör jag? Det är lördag kväll och jag sitter och äter på en jävla nektarin? Jag borde dricka jäst frukt istället! Även fast jag än så länge inte har några planer tog jag fram mitt äppelvin. Snart lär väl det vanliga vinet komma fram. Om mina föräldrar såg mig nu. Besvikelse. Ska fan dra till Chalmers och kräkas tror jag.


jag hatar dig husbilen

Äntligen hemma! Jag säger då det. Fan vilken resa det har varit. Kan stolt skryta med att jag är hemma från min första husbilssemester någonsin.

Svea hade fixat ett litet vardagsrum på scenen där dom spelade. Där satt jag, tog kort och dansa loss när mina låtar kom. Det var verkligen sjukt bra musik. Har dock inte alla bilder då det inte var min systemkamera. Men dom kommer nog upp i sinom tid.

Jag vet att jag tjatar, men MGMT - Kids var fan bäst. Dock var det bara jag och Måns på scen då. Man hade kunnat tro att jag var hög på hereoin när jag sprang runt där med den där hjälmen.

Ikväll vet jag fan inte vad jag ska göra. Jag har en flaska vin och lite annat man kan dricka upp. Det är nog lättast att dricka upp det. Ensam? Varför inte, jag kan låtsas att jag sitter och filosoferar med nått eller någon.

Förresten kom hem och välkomnades av en ny kul maskin här i huset. En kondommaskin vid hissen som står redo att utnyttjas på kvällarna. För 20 kr får du tre(!) färgade kondomer med fruktsmak (chocolate, banana and strawberry) eller för dig som är lite mer sofistikerad - tre natural. Wow!


Axel spelar. Vardagsrummet i bakgrunden..


Rickard och Måns.


Trasiga glasögon och sexig hjälm.


Vår lilla gosiga uppstoppade hund.


Juicy things.

Blades of Glory

Palla verkligen inte skolan idag. Tänkte att eftersom jag ska köra Svea gänget i den där jävla husbilen kl 10.00 så måste ja ha sömn. Och tro mig, det var fan värt det. Hur många kisspauser blev det? 5! Helt sjukt.. Jag stannar aldrig på sträckan Göteborg-Linköping.

Skulle tydligen stanna på en loppis vid Ulricehamn, vilket jag inte visste. Fyra meter innan vi skulle svänga av skriker någon "Sväng vänster!". Hinner knappt reagera och gör en desperat-kvinna-sväng så att nån tappar sin öl i någon annans dator haha..

Hade klart fulaste outfiten på mig som dom inhandlat på Saronkyrkans secondhand. Tänk er en Indisk taxichaufför, japp det var jag. Imorn ska jag köra biljäveln igen. Alltså jag hatar den. Det var ärligt talat 50% chans att vi skulle överleva varje gång vi körde om en lastbil. Bilen svaja som fan och ett tag sluta 5:ans växel funka.

Dagens låt: Vapnet - Kalla mig

Förövrigt sittning på tisdag med Blades of Glory tema. Vart kan man köpa sexiga trikåer? Behöver ett par rullskridskor också.Vilken tur att jag inte kommer behöva stoppa upp
toapapper mellan benen.


vaxa tuttarna

Nu har jag fan gjort det. Vet inte riktigt varför. Jag var jävligt uttråkad. Inte så att jag kommer kunna gå på stranden och visa upp min sexiga bringa nu i höst. Gjorde sjukt ont och nu ser jag ut som en fet medelålders svensk i magaluf som glömt sin solfaktor hemma. Minus kaggen då...

Rasmus tog lite bilder på dramat som pågick. Vet inte riktigt om jag vågar lägga upp dom här. Tänk om min blivande arbetsgivare skulle se detta. Han/Hon lär iofs redan tro att jag har alkoholproblem.. Men ändå.

Ni får se en sommarbild istället - det borde alltid vara sånt här väder.


Varamon
Jag och Bea i Varamon. Det var dock inte denna gång jag repade
bilen mot en jävla planka som låg och fes brevid.


kaffe med Katrin Schulman, eller?

Har funderat på att ta tag i där. Vad tog det vägen? Var ju sjukt taggad ett tag. Fröken Schulman har ju lovat mig den där kaffen uppe på hennes kontor så jag borde ju passa på. Ganska kul tjej liksom. Kolla här ni som undrar vad jag snackar om...

Ska snart packa lite grejer till min spontana resa till Linköping med Sveagänget. Jag ska nämligen köra deras husbil, dom ska dricka öl och spela musik. Sen blir det disco på Linköpings Universitet. Måns måste spela Kids annars jävlar.
Men nu ska jag och Rasmus ha en ganska sjuk kvällaktivitet. Vi ska vaxa mitt bröst haha.. Fan vad ska vi annrs göra liksom. Blir ju typ snyggt också. Nu kör vi!


vad är en röd strumpa?

Ja ni kan ju prova skicka det sms:et till 118100. Det gjorde jag idag.. Sjukt!

Skolan var inget vidare idag. Alla var så jävla bittra och cp. Mest jag, tror jag. Så jag gick hem, blev ännu mer bitter på att det regnar hela tiden i Göteborg. Tränade tills jag längre inte kunde stå, gick hem och sov.

Nån av mina idiot grannar spelar musik så att basen dunkar igenom. Skulle vilja gasa honom där i hans lägenhet. Alltså jag hatar dom. En gång när jag kom från Linköping en söndag hade någon av aporna glömt stänga av musiken när den var på som högst (idioten jobbade natt fick jag sen reda på senare). Jag var helt galen där när klockan började närma sig 02, hade ju för fan skola dagen efter. Fick lägga mig i fosterställning på toaletten. Vaknade i chock på morgonen. Hittade en lapp på golvet som jag skrev när jag var som mest dramatisk under natten. Det stod ungefär:

"Vad fan är ditt problem jävla idiot? Stäng av din skit musik. Du måste ha blivit tappad med huvudet före jävligt ofta som liten. Jag hatar dig!"

Det var aggressivt. Hade tänkt sätta upp den på hans dörr. Tänk om jag gjort det, haha.. Ska också påpeka att jag flera gånger innan bett honom snällt att sänka musiken. Jag är ingen bitterkärring egenligen.


fikon
Måste lugna ner mig. Det här fikon. Det åt jag igår.
Jävligt sjuk frukt. Det var gott.


electric retard

Jag måste ursäkta mig för det här inlägget. Idag i skolan satt vi några tjejer och killar och kolla på världens sjukaste hemsida.. nämligen http://www.electricretard.com/. Haha den är verkligen så jävla retarderad. 

Yes, TV4-nyheterna nu.Här har vi en pudding. Klassens favorit.


en sjukt svår skilsmässa

Jag har gett mig in i nått galet. På fredag ska jag köra hela Svea Skivgarde - Chalmers Discjockeykommitté - till Linköping där dom ska spela på en Kravall på LiU. I en jävla husbil! haha.. Måns har fan lurat mig in i det här. Men tänkte att eftersom jag får köra skiten gratis kan jag passa på att äta mig fet hemma. Tydligen ska jag också ha på mig kostym och en kaptenmössa samtidigt som dom sitter där bak med en fet ljudanläggning och pumpar ut MGMT's Kids! H¨åller också tummarna att Jimmy med M.I.A. kommer.

Nej idag tog jag sovmorgon. Fan vad trött jag är på morgonen alltså. Skola är sjukt jobbigt. Jag, Lina och Maja har nu under eftermiddagen suttit med ett litet projekt vi har. Eller det är en till tjej med som ingen av oss känner. Hon verkar skön, lite östeuropeisk med en kul brytning. Vi kallar henne Lilja. Lilja berättade att hon inte varit i skolan på två år för att hon försökt skilja sig. Fan vad jobbigt det måste vara med skiljsmässor. Två jävla år liksom. Sjukt..


Husbil

Hoppas det är denna husbil. Svea har även en 
maskot, nämligen en uppstoppad vit duva - Milly Vanilla Twice.


flygstress

Japp, det fick jag idag. Blev sjukt orolig så nu måste jag kolla alla mina biljetter så att jag har allt. Det är fan ett stort projekt att ta sig över till andra sidan Atlanten och över hela amerikanska kontinenten. Det jobbigaste är att jag kommer tas in på förhör när jag landar i Los Angeles. Det ser jag fram emot ganska mycket. Hoppas dom är aggressiva och har sjukt grymma förhörsmetoder. Typ tvingar mig äta en hel hink friterad kyckling från KFC så att jag spyr. Senast jag åt det var nog i Beirut. Nej det var nog en hink pommes, aja.
 
Det är iofs ganska långt kvar tills jag drar, 7 veckor! Kommer bli sjukt najs. Måste fan kolla upp om det på nått sjukt sätt går att få tag på bil där. Har en bild i huvudet där jag sitter i en cabriolet från 50-talet med en Lucky Strike i handen, ett par wayfarers, en havsbris i håret och så är allt svartvitt. En annan bild jag har är att jag sitter i en stor svart jävla Dodge - som spyr ut bensin - på en sexfilig motorväg och pekar finger åt alla som har en mindre bil än mig.

Fan nu blev jag sugen på fried chicken á la Rachel Ray. Haha, så det ska jag laga idag. Nått jävla New York recept med honung och senap.

misär

Som Annie och jag brukar säga "Det finns inget man kan skratta åt, förutom misär". Och idag lever jag verkligen i misär. Det känns som en hjord gnuer sprungit över mig. Jag har också världens träningsvärk i rumpan och ben. Och jag är i stort behov av att äta feta saker. Mina ögon är även lika sexiga som Kate Moss's och mr Dohertys efter några fina linor.

Igår fick jag en red bull/vodka av bartendern. Det var ganska snällt.

förstörd
Totalt nerkörd person.


älskar linköping

Ibland älskar man Linköping alltså. Kolla på denna profil. Undra om hon bor nära oss där hemma i Östergötland. Måste hitta kvinnan.. Hon påminner om M.I.A vars låt Jimmy spelades när vi var ute igår.


Undra när discoversionen kommer ut. Jag väntar.


Här har vi en sexig indisk brud. Kolla rörelserna.


ändrade planer

Fabian den jävlen skulle bygga sitt eget skrivbord. Men här sitter jag och häller i mig öl med 50% färre kolhydrater. Jag är inte sur för det, för strax ska jag på förfest med två P3-profiler. Kul om inte annat.


Inom några timmar har jag glömt den här kvällen. Wo!

push

Idag har jag tränat ben. Imorn kommer jag ha sån värk som endast svullna gravida kvinnor har.

Passade även på att gå förbi systemet. Vet inte riktigt varför, men jag räknade med att någonting måste ju hända ikväll. Och jo visst, Fabian kommer hit sen så vi ska hälla i oss lite dricka och lyssna på bra musik. Clara och Philippa vill få med mig till Push på Avenyn. Men njaa, inte min grej kanske.

Jag och Fabbemannen har haft en heldag på Hornbach också! Han köpte en stor skiva i ek och jag gick och drog på den. 

Nu bjöd även Johannes med mig och Fabian på korridorsfest minsann. Dit kanske vi ska


så här ser min dag ut

Jag och Rasmus ska snart göra våran egna pizza! Och ikväll ska vi se nya Batman filmen på Bergakungen. Har aldrig varit där, man kan tydligen ta en drink under bion också. Jag borde prova...


japp, här sitter man
Så här ser man ut en vanlig bakisdag. Datanörd


pubrunda

Det blev en hoppborgsförfest igår. Sjukt kul, men man blev så varm så jag fick ta av mig lite kläder. Kvällen var helt galen, man drack så mycket. Började kl 18 och höll på till 03. Då blir man kalasig.

Det konstiga var att jag blev bjuden på så mycket. Och det enda jag fick var Niks päroncider, varför liksom. Jag blev så jävla trött på det men jag drack och var glad ändå. Ett tag hade jag tre flaskor i handen. Jag bad en tjej som stod vakt att slå ner mig när jag kom springandes mot henne. Det gjorde hon.

Sen hängde jag med Clara och Philippa ganska mycket. Hade tydligen sagt att jag var ledig idag så jag kunde dricka hur mycket som helst. Men det var jag ju inte, jag hade ju fan skola idag men sov bort skiten. Har också sagt att vi ska äta havskräftor hemma hos mig på lördag. Aja, får väl typ köra på det antar jag. Clara och Peter blev sjukt knäckta när jag sa att Clara hade Ljunkan-dialekt (en fattig form av östgötska). Stämningen blev aggressiv.

Kvällen slutade med att jag, Ludde och Peter (Piotr på polska) gick ner till 7eleven. Eller gick gjorde vi nog inte, för Peter fixa en taxi dom få metrerna dit ner. Dom var sjukt taggade på att äta mezewraps som jag sa att man kunde köpa där. Dom blev sjukt chockade när dom sen märkte att det var "meze" och inte "massive"-wrap. Sen tog jag taxi upp för backen igen, fan vad slapp man är. Ni ska veta hur kort det är.

Målet - att fixa två nya nummer. Jag lyckades, inte Rasmus. Han var sämst.

Och till dig Erik, jag drack en Pago melon! Den var riktigt god.


hoppla
En lila hoppborg

gruppfoto
Gruppfoto ville vi ha också med en fin bakgrund - Chabo.

i trädet
I nån buske/träd. Vet inte hur detta är taget.

här har vi två laddade män
Ludde och Peter var disco på V:s golv.

manseman_2000
Måns spelade lätt bäst musik. Allt jag ville ha.

systrar
Systrarna Karlsson var vilda.


det närmar sig...

...för pubrunda! Och snart ska jag iväg på vår hoppborgsförfest! Jag hoppas den blir av nu annars går jag ju runt och ljuger. Det kommer bli totalt galet. Rasmus ville ha en utmaning ikväll som jag och han skulle göra. Den är ganska smutsig. Får se hur det går..

Kom också på att jag bor jävligt bra till. Jag har allt man kan tänkas ha i närheten, konsum, kiosk, chalmers, frisör, spårvagnar, gym i huset brevid, vårdcentral, plastikklinik, tandläkare, sushiställe, boulebana, kyrka, några feta gastuber strax under fönstret och det bästa, systemet! Det är verkligen granne med mig kan man säga. Aja jag har egentligen inget vettigt att säga..


 

Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed . Denna brud är sjukt skön. Finns dock
ingen officiell video till låten än.


jag vill på konsert i LA

Sjukt sugen alltså! Jag hoppas Erik drar med mig på The Kooks när jag besökar honom i Los Angeles, annars blir jag tjruig. Men i värsta fall får jag endast nöja mig med MGMT i sthlm. Men The Kooks är fan värda.

Kom förresten på att jag glömde bort Johnossi's senaste album All they ever wanted  lite i somras. Dock lyssnade jag på "18 karat gold" så pass mycket att mina intimaste delar förvandlades till guldDet här är så sjukt najs. Och så lite smålullig på det. Mmm sommar!
The Kooks - See The Sun


morgan ville döda mig med tomatvagnen

Den där Morgan på Konsum Landala alltså. Han ville verkligen döda mig. Eller egentligen inte, det är nog hans motorik och vilda omdöme om hur människor påverkas av hans agerande som inte riktigt fungerar. Där stod jag, vid tomathyllan, och plockat ner en burk cocktailtomater. I ögonvrån ser jag en muterad elefant med mänskliga drag komma springandes mot mig med en vagn full med tomater. Jag tar ett steg åt sidan och överlever. Trauma.

Morgan har till och med en Facebook grupp, Allas vår Mogge på Konsum Landala. Tillsammans med Ivanka är dom kung och drottning över stället.

Mogge övervakar
Det här är Mogge. Han HÅNAR alla som betalar i hans kassa.


allvar i natten

Klockan är 02:03. Rasmus kommer hem efter sex öl, halvlullig, och ber mig analysera honom som person. Jag ligger i sängen och vill sova för jag vet att jag ska upp till den där jävla skolan. Jag analyserar honom som en känslig macho kille. Han analyserade mig också. Jag är en öppen fördomsfull person. Kan stämma. Men jag tycker om djur också.

Idag var jag på stan också och köpte tre tröjor. Men eftersom detta inte är nån modeblogg får ni ringa mig för en privat show.

Om två dagar är det pubrunda. Vi ska ha hoppborgs-förfest! Sjukt galet, hoppa och dricka samtidigt. Mmm


idag älskade jag göteborg

Jo visst gjorde jag det. Förutom att det var första dagen i skolan efter sommaren och jag redan längtade till torsdagens alkoholkonsumtion av billig studentöl och vad mer man nu kan köpa. Och att Fabian ringde mig när jag var några hundra meter från portarna med orden "Skynda hit så ska jag spöa dig". Yes jag är påväg.
På föreläsningarna somnade jag nästan, men som tur är har jag min slimma iPod touch redo att underhålla mig. Magnus som satt brevid frågade om jag läste porrnoveler. Ja, svarade jag.

Det mest underhållande var ändå när vår proffessor, i Geoteknik, telfon började ringa. En man i sina äldre dagar, säg 60 år, har Destiny's Childs Jumpin' Jumpin' som rignsignal. Alla började såklart skratta och resten av lektionen var det det enda jag kunde tänka på.
 
Det jag ville säga var att jag åkte ner till stan för att köpa en ny skolväska. Det var perfekt sensommarvärme, solen lyste upp den sena eftermiddagen och allt var fint. Området runt Kungsportsplatsen är sjukt värt. Men inte till min förvåning kom regnet en timma senare och pissa ner på mig. Jag längtar till nästa sommar.

Jag avslutar detta inlägg med några kloka ord Maja sa idag om sitt ex nya flickvän, "Hon har i alla fall lägre tyngdpunkt än vad jag har". Jag antog att hon var kort och tjock.en fin kväll
Det här var en sjukt bra sommarkväll i Linköping. Jag och bea drack äppelvin.

RSS 2.0