veckans tips!

Första dagen i skolan efter sommarlovet (*R.I.P*). Jag kör loss på mitt fjärde år och börjar därmed min Master-utbildning på Design and Construction Project Management. WoW, serri serri!

Detta innebär att klassen delas upp och att man får nya klasskamrater. Som idag på presentationen när alla skulle berätta varför dom är på Chalmers och säga ett "keyword" om sig själva:

Jag om vad jag gör på Chalmers: I'm here beacause I don't have anything else to do..
Jag om keyword: I'm really tired right now.

fur real!

Till veckans tips. Den här magnetiska nyckelhängaren jag köpte idag. Så jävla gr8! Jag har hängt mina favoritprylar på den som den lilla kökshyndan jag egentligen är. Vinöppnare (L)
tough!

Jag har bytt liv nu. Det var dags. Det är ju ta mig fan höst.

Jag ska bli hård. Nitar och läder är min nya grej. Pastellfärgade tees och linnen lämnar jag bakom mig. Sommaren 09 *R.I.P*

Känner mig så jävla kinky och edgy med mina nya boots och tattoos. Delfiner på armen är även sjukt trendigt.Vill sparka någon.


harder.


boys gone wild på Liseberg

Ja alltså. Det råkade ju bli en spontanresa till Liseberg idag efter att man igår när man var som onyktrats lovade bort sig själv. Men det var sjukt kul!

Min favorit är lätt Kållerado! Cräjzy! Dör när jag tänker på den. Åkte den två gånger. Har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Jävla partybåt det där alltså.

Juste, gick ju spökhuset också. Jag fick gå längst fram i vårt led. Jag skrek som en flicka. En gång ramlade jag bakåt av rädsla, drog med mig Erik i fallet. Så där låg vi och hade panik på golvet. Jävla freaks som springer runt och skrämmer. Sjukt efterblivna.

I slutet, 15 min innan stängning, fick jag och Erik ett sjukt sug på choklad. Ja ni vet "dagen-efter-mens-begäret". Hundralapp efter hundralapp förlorades på chokladhjulen, tills jag i slutet vann på plopphjulet. Andrapris. Två plopprullar. Värdelöst. Skär mig.
På väg till Liseberg.


Utanför Liseberg. Min motorik är inte den bästa några timmar efter ett fylleslag. Grät lite
när min nektarin åkte ner på marken.


I Kållerado. Dan aka Dramaqueen und Ghetto Guuuuurhl fistade loss hårt.


Familjeporträtt! Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Glömde svälja så salivet rann utanför. Trendigt.


Blev våt i trosan.


3D-bio som sög angus!tattoo boy!

Har hört att tattoos är trendigt.

Nu ska vi på inflyttningsfest. Temat är "militär". Jag tror jag ska vara marinkårssoldat. (L)

Ja må han leva

Jag mår bra.

Idag fick jag min dator tillbaka. Har verkligen dött flera gånger únder de här två veckorna. Har även fått mitt sommarlov tillbaka. Tentan är över! Må den brinna.

Har också storhandlat för 1000 kr. Igen. Inte kläder. Mat. Typ keso, och bröd tyvärr. Orka bröd. Man borde inte äta bröd. Nu firar vi.

Välkommen hem Törley!


Och så är man nyklippt!

förändringar

Jag hoppaz av hela min lever att jag får skriva på kontrakt för 2:an några våningar upp. Jag är en av 10 som erbjudits kontrakt och den med längst kötid vinner bordellen. Det ska ta mig fan bli jag.

Får ett litet släptåg på köpet. Det heter Erik. Han har fått för sig att han ska få det stora sovrummet. Jag har andra planer.

Ska nog bli ett litet inflyttningspartey minsann. *wish*

panic at the disco

Jag vill citera Lauryn Hill. *KILLING ME SOFTLY WITH PER-ÅKES SKITBOK!*

I morgon gäller det. Jag ska lätt fett kugga den här skiten. För i morgon börjar mitt sommarlov IGEN!


DÖDA MIG!!!!!!!!!!!!!111skär mig snart

Låt mig presentera min Mekanikbok skriven av Per-Åke. Om ni bara visste vem den där Per-Åke är. Han har dödat oss totalt. Han är anledningen till att jag suttit i skolan en hel vecka och pluggat till den här värdelösa pissluffartentan. Och skolan har inte ens börjat. Så jävla efterblivet.

På torsdag blir jag singel igen. Ska fan göra slut med Mekanikjäveln och förhoppningsvis kan jag spy på skiten.

Party-Plutten brukar också joina. Men han brukar deckar ganska snabbt.Och dom där jävla matlådorna.Det brukar gå bra när jag sitter o

0-40d7a99b0866b259650c5bfc980550a4.png

Kolla varifrån!

Det brukar gå bra när jag sitter och pluggar. Idag satte jag hela Metros korsord. Nu lyssnar jag på Band Of Horses, innan var det ABBA. Men nu längtar jag till min matlåda jag har med mig. Det blir tzatsiki idag som den lilla medelhavsprostituerade man egentligen är. Känner mig snuvig. *swineflue (L)*


konsum

Idag drog jag med Erik till gymmet. Det var ett jävla projekt bara att få honom ut ur lägenheten. Talade om för honom att om man tränar så kan man äta vad man vill. Typ. Då blev det minsann fart i den skånepågen.

Därför begav vi oss till Konsum för lite shopping. Mina favoritavdelningar är vid yoghurten och vid kexen. Fick dock bara med mig yoghurt hem. Man vill ju vara tight. Men är typ sugen på att hetsäta Oreos i helgen. Får se vad jag gör efter det. Antagligen ett panikångest besök på gymmet eller så lutar jag mig över toan. Det märks!Det bästa med konsum är snabbkassan. Så jäkla mycket mer effektivt än när Mega-Mogge i kassan
ska gå loss. Vi ska inte ens prata om Ivanka.

Erik föredrar fil. Lättsockrad för den som undrar.


poolparty vs plugg

Jäkligt intensiv dag alltså. Jag har shoppat på loss på Apoteket. Blev tyvärr inga bindor och smärtstillande denna gång. Hittade typ neutrogenaprodukter, "Buy 2 get 1 free!" liksom. *Kunde så inte hålla mig*

Sen. Hade pluggparty på Chalmers med Erik. Resultera i att jag fick hjälpa honom mer än mig själv. Sen orka vi inte mer. Tur vi har pool på skolan. Så där körde vi loss. Jag älskar att bada. Fur real!

Juste. Imorse orkade jag inte med Erik längre. Kastade ut honom ur lägenheten och lät honom stå i korridoren endast iklädd kalsonger. Så jävla dryg kille.


Behind the scenes. Så här är det alltid. Jag står och fryser. Erik fixar med inställningarna på sin kamera.

Panik.

Så jävla efterblivna.


skolparty

Igår var det fest på skolan minsann. Har blivit så mycket sånt nu på senare. Kanske borde lugna ner mig snart. Typ.

Hängde loss med mitt gamla sexmästeri. Det var vilt minst sagt. Mitt uppdrag: att ta hand om en hel BIB. Det gick bra.

Det bästa är den här overallen man har på sig. Man kan nog hitta allt från Mul- och klövsjukan till Törleyfläckar på den. Och en till grej jag upptäckte med den igår. Vi har extra "häng" på den av nån jävla anledning. Så när man sitter ner så kan man känna sina lår mot varandra. Det var mysigt tyckte jag, varmt liksom. Nu vet jag hur tjejer i klänningar har det. 


Carl och jag slåss om vem som ska öppna Törleyflaskan. Sandra ser freaky ut i hörnet.I (L) yoggi

Nu ska jag promota Arla. Jag hoppas dom kossorna ser det här nu. Men jag upptäckte en sak på Vit persika/vitt te-yoghurten som jag alltid köper. Så här står det:

"Vit är den ljusaste av alla färger. Vit persika den smakrikaste av alla persikor. Vitt te det ädlaste av alla teer. Kombinationen är den vackraste av dem alla."

SÅ JÄVLA FINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 *tårögd*Sitter på Eriks dator och använder hans kamera. Han är verkligen inte glad nu.FU!

Alltså det här SMS:et jag fick idag:

"Er produkt kommer tyvärr att ta ytterligare några dagar då vi väntar reservdelar. Vi beklagar och återkommer när den är klar. Mvh SIBA."

DÖ HÅRT SIBA!

Tänkte lugna ner mig genom att gå till gymmet och bli lite tightare. Men nej för Friskis har utbildning idag så det är stängt. ORKA att jag kommer bli tjock nu.

Tror fan jag ska se Harry Potter ikväll alltså.


Till SIBA och Friskis. FU very much.


Igår på mitt tak. Vacker utsikt över Göteborg city!flashing

Jag typ skolka från pluggandet idag. Tog spårvagnen från skolan vid 12 och mötte upp Erik för lite äventyr på Saltholmen. Det var asvarmt inne i stan, men blåste som fan där ute. Jag gjorde som alla andra brudar, flashade tuttarna och la mig på en sten.

Helt plötsligt märker jag att Erik inte ligger bredvid mig. Tittar upp och ser att han istället ligger i vattnet... med kläderna på. Typ trendigt. Tror han hade glömt sin burkini hemma eller nått. 

Nä, men ska sanningen fram så halka han faktiskt i. *LOL!* Han såg ut som en sjöko. Tog en snabb bild och låtsades sen att jag inte kände honom. 

Sitter på Eriks dator nu. Det gillar han inte. Han tittar på mig som att jag vore en uppdrucken flaska Törley. Här har sälen lyckats ta sig upp.När mitt liv inte är som det bruka

5ba63fe30c968e6558f51d6a46ec4166.png

Kolla varifrån!

När mitt liv inte är som det brukar vara. Ja då passar jag på att äta, spela guitar hero och äta lite mer. Men ni kan vara lugna, jag håller igång på gymmet igen. Fit 4 life! Imorn ska jag till Saltholmen och vika ut mig. Tänkte köpa kex, men vet inte vilka.. Tur att eRiK är på diet.


Det här är freaksen på Chalmers. E

0-74a811c4af3016fd06f12b35c5717965.png

Kolla varifrån!

Det här är freaksen på Chalmers. En gång i tiden var jag en av dom. Minns min ljusblå overall... Idag är den brun efter all spild (kräkt) rödvin och öl. Nollningen är en jävligt vild, efterbliven och rolig period. Här åker töntarna på elektro brödback ner för en trappa. Nån som precis börjat plugga? Kör hårt isf. Blir besviken om du har minne kvar.


survivor

Vad jag gör när jag inte har dator. 

Jag är ta mig fan en jäkligt bra kokerska. En riktigt vild och händig garcon i köket. Tror jag ska börja med bokningar. Mitt liv är ju ändå över. Eskortbranschen är redo för mig. 

Tränade förövrigt titsen idag. Tänkte schteka loss på Saltholmen i veckan. Måste vara tight. Orka. +


dödens dag 1

Vad jag gör när jag inte har dator och internet.

Jo, jag tar en promenad ner till 7eleven, köper en brownie och trycker i mig den fort som fan så ingen ser. WOW! *skär mig*. Brukar aldrig tröstäta, men min misär håller på att nå botten. 


Sprang till och med ner till parken bakom Storan och satte mig på en bänk i mörkret. INGEN får se. Erik fick dock
titta på.MITT LIV ÄR ÖVER!!!!!!!1111 Fur re

0-2a8a2d3b95cf55329b5d7e39e772d654.png

Kolla varifrån!

MITT LIV ÄR ÖVER!!!!!!!1111 Fur real den här gången. Min dator är inne på reparation och det tar två till tre veckor innan jag får tillbaka den. *PANIK!*. Vad fan ska man nu göra om dagarna liksom? Gymmet är avklarat för dagen. Fick typ ont i pungen av att gå dit. Min enda kontakt till the world of Internet är genom min jävla iPod. Så nu måste jag mms-blogga också. Sjukt ovärt att leva helt plötsligt. Ska fan dricka Törley resten av veckan så jag slipper minnas min dator. Endast en ungersk prinsessa kan hjälpa mig genom detta trauma (L)


MAXI (L) Lily

Idag gick vi loss inne på Maxi. Jag och Erik handlade varor för 1500 spänn! Nu har vi sjukt mycket mat och en hel del vax-stripes! 

Bjuder på Lily Allen. Jäkligt skakiga videos, men jag skyller på tillståndet efter en petflaska "sprite zero".


Blev helt wild och kände för att skrika "Fuck You" så högt jag kunde. 

Britney skulle vara såååå stolt!


När jag praoade på BR-leksaker i 8:an vann jag en rockringstävling. Rocka loss i en timma i sträck. Idag 
klarar jag max 5 sek. På den tiden var fortfarande fast och tight i köttet förstår ni.Lily Allen, festis, kräftor osv osv

Lily Allen var sjukt bra igår. Så jävla vild brud. Ganska horig också. Hon hade på sig ett genomskinligt spetslinne och flasha tuttarna för publiken. Edgy!

Vilken surprise när hon drog igång Womanizer också. Kommer ett litet klipp på det sen. Det var då det flippa ur för oss, totalt.

Sen snabbt hem. Dress for party. Springa ner till Anna. Gå loss till musik och sen utgång. Hade dock ett bortfall på två personer som decka. Nämner inga namn.


Lily says FU!


Sony Ericsson bjuder på regnponchos, så jävla trendigt. Kan även användas till att skymma
när man dricker "sprite zero" på spårvagnen.Bjöds på kräftor hemma hos Anna. Orka skala kräftor.


Blev även fest på innegården. Här har Anna hittat sig en yngre förmåga.


 


vids från Way Out West

Ni som inte ska ut och göra stan vild kan trösta er med dessa små videos.

Jag och Erik ska iaf till Slottsskogen nu och gå loss. Sen hem och häva en bib för att sedan gå på kräftskiva och avsluta kvällen med Lily Allen.

Fuck you very very much! Som Lily skulle sagt.


 
Ett varningens ord för er som sitter ensamma med ett glas vin. Här kan man gråta.


 
Robyn och kola-Kleerup


Den vildaste videon. Lägg märke till Eriks skrik i början. Så jävla festival.


mingel från Way out West dag 1

Juste, glömde tillägga att jag och Erik har VIP-band på WOW (inte dataspelet). På VIP finns det riktiga toaletter och inte Bajamajor, men vi gillar att kissa bakom Bajamajorna. Det gör många andra också. Sitter typ 40 partybrudar på rad och blottar rumpan medans 60 killar står och kissar bakom dom. Orka vara pryd liksom.

Började dagen med att kolla på Beiruts spelning, skön zigenarmusik men lite för slappt. Gick vidare till Band Of Horses som var mitt största mål med dagen. Sista låten vi såg med dom var The Funeral sen trängde vi oss vidare till Robyn och kokain-Kleerup. Lite lame i början, men när Lykke Li dök upp sen blev det lite mer hard core.

Sprang hem fort som fan för att kasta i oss groggar och fylla på häxorna i 2-liters petflaskor. Fort som fan tillbaka till spårvagnen och sen klunka den sista partydrickan innan Glasvegas.

På vägen hem hade Adidas en liten privat fest som vi hängde på.. utanför. Blev iaf bjudna på dricka av en en tjej i baren. Är det sprit i, frågade jag. Nae det är apelsinjuice, sa hon. Jaha... Då får det va, sa jag och gick. HÖHÖ. Orka bli kissnödig i onödan liksom.

När vi står utanför Adidashuset och dansar till ravemusiken och laserljusen dyker kola-Kleerup upp igen. Ville sjukt gärna ta bild på honom, men Erik hindra mig. Tur det, annars hade jag väl fått en random spruta i armen.

Innan hemgång.


Band of horses till vänster och Robyn till höger.


Lykke Li trånar sig på scenen. Kleerup kan tydligen spela trummor.


Kebab-boy som snodde med sig en ananas.


FN (ballongen) goes rave!


Vänster: Broder Daniels *BD* sista konsert på WOW förra året. JAG VAR DÄR!
Höger: Glasvegas hade den bästa konserten på hela kvällen!Då var man på way out west helt pl

6d47a621db4836ecb4b1da89d3ae2091.png

Kolla varifrån!

Då var man på way out west helt plötsligt! Första bandet vi ska se är bon iver, sen Beirut och efter det Robyn. Har redan klunkat en häxa och några burkar. Nu går vi loss!


dagens outfit!

Idag har jag: Diskat, putsat fönster, tvättat, källsorterat(!), dammat, packat upp mina väskor, lagat mat åt en jävligt dryg människa som sen vägrade äta det. SLYNA.

Erik ska ju plugga i Göteborg nu. Härmapa. Tydligen bor han här nu också. Vad fan hände.. Det första han säger är "Jag ska gå på diet", varpå jag vänder mig om och ser att han trycker i sig glass... från MIN frys. Förkläde: Bolagret (inte bolaget *wish*)
Grythandske: IKEA
Kökshandduk: Vet inte (från Miriam och Bea)
Grytlapp: som ovan herregud.
Så här är jag alltid klädd i köket. Allt matchar verkligen! Totally.Plus Size Erik!

erbjudande!

En flaska Törley och mitt sällskap en hel kväll till den som packar upp mina väskor! Det är askul, jag lovar!

Har precis gjort en Askungen och städat hela huset. Så jävla lowlife. Snart får jag en egen huspiga som gör hussysslorna åt mig.

Nu är Simon här. Han har permission från lumpen. Då passar han på att äta en kebabpizza, med pommes på. Tyckte lite synd om honom när han satt och åt där.. Blev sjukt sugen på att träna imorn bitti.grönt är skönt, typ.


O.R.K.A!


leka, gosa, mysa, hej!

Idag har jag bara haft ångest. Därför har jag ätit mycket. Utan att spy upp maten tyvärr. Så ja, det var därför jäkligt ovärt att hetsa i sig maten.

Imorn drar jag till Göteborg. Tänkte storstäda min lägenhet innan jag får "fin"besök ett tag framöver. Kommer bli en kämpig tid i lägenheten dom kommande veckorna/månaderna ska ni veta.

Kvällen ägnade jag åt att leka med den nya hundvalpen. Den grät när jag åkte hem. Och den bet mig i hakan idag så jag fick ett stort rivmärke. Sjukt edgy och hawt!
dogz!

Jag har fått en hundvalp bara så ni vet. Den har inget namn än, så kom gärna med namnförslag..

Äh det är Sigges hund egentligen, typ. En riktig partypingla minst sagt. Imorn ska jag först träna tuttarna sen ska jag springa hem till Sigge och gosa med mitt barn.

Hitta ett papper med 300 namnförslag till hunden som Sigges pappa gjort. Jag dog när jag såg den, sjukt roliga namn. Mina favoriter är: Mutti, Fraktur, Utfart, Dollfejs, Toffy, Knupp-Li, Gympi, Ångest, Mallis, Magont, Tårtan, Åksjuk, Dollfin, Sansett (läs Sunset) och Hundis. Haha dör lite till.Hunden är tjock. Väger asmycket ska ni veta!

Sticky & Sweet

Här kommer lite videoklipp från konserten i lördags. Tycker lite synd om alla er som inte var där, för det var helt sjukt.

Nu ska jag till gymmet och köra loss. Fick lite ångest av att se Madonna. Måste fixa lika tighta lår och rund rumpa som hon hade. Enjoy!


 
Här kommer introt.


 
Beat Goes On var lätt en av dom bästa tycker jag.


 
Holiday var typ bäst, blev sånt jäkla raveparty typ.


 
Give it 2 me var sista låten. Fan vad vi hoppade, därför det är sjukt skakigt

give it 2 me

Nu är jag hemma i Linköping, igen! Men åker tillbaka till Göteborg på torsdag och hänger där fram tills skolan börjar tror jag. Häng med mig!

Har suttit på vår altan hela kvällen och lyssnat på alla låtar från Madonnakonserten igår. Den kvinnan alltså. Det var enda stort disco igår. My sugar is raw - sticky and sweet, som Madge skulle sagt. Imorn kommer videoklipp från da konsert!

För er som är i Göteborg. Är det värt att gå på kalaset i helgen?Springer in till Golden Circle...


...Där vi får platser längst fram så vi kan ragga på Madonna. Lyckades dock charma en av hennes
dansare istället.


Ullevi fylls på.


Ett packat Ullevi. Sjukt coolt. (Klicka för större bild)


Mycket trosa fick vi se. Så jävla värt!


Madge går loss med sina solglajjor.


she is Madonna

Igår var lätt en av dom bästa konserterna jag varit på. Om inte den bästa. Sjuuuuuuuuuuuuuuuukt coolt! Älskar 50+ damer. Speciellt när dom är tighta och fita. Ett plus om dom kan hoppa hopprep som Madonna.

Vi stod verkligen längst fram vid staketet och gick loss totalt. Man visste inte vart man skulle ta vägen när kvinnan hoppa fram och skvätte fram sitt skrev i våra ansikten.

Lägger upp lite pics nu och ett videoklipp. Kommer mer sen. Finns så jävla mycket bra.

She wants me! Lätt


Sexy dog.


Like A Prayer. Jäkligt skakigt, men det var för att vi var disco!


Tighta. Längst fram alltså. Känner

0-5f393047cd85a8b3ef4039907d422995.png

Kolla varifrån!

Tighta. Längst fram alltså. Känner mig lösaktig.


Nu jävlar kör vi! Jag ska lätt ta

06c89e19a8fa909b5a9c542f55a7277b.png

Kolla varifrån!

Nu jävlar kör vi! Jag ska lätt ta på Madonnas boots. Vi står längst fram i kön. Kommer bli vilt!


utgång nr XXX

Igår var det kul! På dagen hängde vi i Varamon, Östergötlands Mallis och Nordens största insjöbad. Wow typ.

På kvällen körde vi loss i Domkyrkoparken igen. Den här gången var vi ett större gäng. Typ reunion-party. Emma och Bea gick och köpte chips, snus och godis. Jag åt, fast bara lite.

På hemvägen kom vår vän IgiZ fram igen. På fyllan är man lite mer edgy än vanligt, så här skulle det ta mig fan bäras. Jag och Fia körde loss med honom. Tror han gilla det. Nu har jag säkert rabies dock.

Orkar inte skriva mer, är faktiskt bakis. Snart åker jag till Göteborg. Jag ska bli Madonnas nya 21-åring.Alltid vattenpipa och nån trendig filt.


dricka vin i plastmugg är så jävla high-life!


Igiz ville va med.


Vi lär honom posa.


Igiz

tidig morgon

Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe så här tidigt. Jo vi har en städerska hemma. Tydligen kan jag och min bror inte städa undan innan mina föräldrar kommer hem från semestern. ORKA att hon ska köra loss på övervåningen först. Så ingen mer sömn för mig.

Kaffe skulle hon också ha. Mjölk till det också. Mjölkfan tog slut. Så nu har jag ingen mjölk till mina All Brans. Drygt.

Igår iaf. Jag och Miriam kunde inte hålla oss. Packade cykelkorgarna med vin, vattenpipa och filt och gick loss i Domkyrkoparken. Ett liveband spelade i vår ära. Fick även besök av vår vän igelkotten. Han brukar komma och hänga när drickan åker fram.Sen stack han med ett muffinspapper i munnen. Wow, vilket kap liksom.

nudistbad

Idag var det hawt hawt hawt! Tog bilen, plocka upp en brud på vägen och körde iväg till Viggeby....NUDISTBAD! Dock hade vi oturen att inte se några puddingar flyta runt i vattnet.

Men sjukt varmt var det iaf. Hoppa från klippor och satt på stenar som Näcken. Måste bara förtydliga att vi inte var nakna.

Har ett dilemma. Utgång med vattenpipa i Domkyrkoparken inplanerad imorn. Men frågan är om man ska köra loss ikväll också? Är ju bra väder liksom. *vill*
Grottmonstret doppar tån.

Brassejävlen ska med. Någonstans inne i skogen gömmer sig nakna människor.


brassarna

Dagens uppdrag: Att hitta den billigaste brassestolen. Målet är att inte betala mer än 49,50 spänn, i värsta fall 49,90 kr.

Visade sig vara svårare än vi trodde. Efter lite googlande begav sig jag och Miriam ut på lite action. Besökte Rusta, Jysk, Ica Maxi och Biltema. Ingen av dom slynorna hade nått värdigt att köpa. Orka ge 99 kr för en jävla brassestol. Sjukt OVÄRT!

Kände oss lite edgy och gasa på till Ö&B istället. Fynda två brassar för 69,90 spänn! Helt awesome! Dom ska vi använda i kön till Madonna på lördag när vi sitter och förfistar loss.Helt stabil är brassejäveln heller inte..


cut it off!

Nu har slaven, dvs jag, klippt gräset. Så jävla jobbigt. Orka sånt skit. Värst var när hjulhelvete åkte av. Jaha, där står man med en halvklippt gräsmatta och en blöt röv. Gick bra sen, lyckades sparka tillbaka hjulet. Så det var ju bara att köra loss igen! *woho*

Det enda trädgårdarbete jag kan tänka mig att göra i framtiden är att ta hand om en pool. Pool boy 4-evah! Möjligtvis att jag kan sänka mig till allt plocka körsbär eller trampa vindruvor.

achtung! jag är i Linis

Tillbaka i Linköping. Hjärtat av Östergötland där åkrarna inte har något slut. Staden som heliga Birgitta besökt två gånger, staden där man röker vattenpipa på domkyrkogården och staden där Carola blev busted för att ha snattat en mascara på Lindex. Vi har action!

Idag skulle Miriam lämna tillbaka en bok på bibblan. Vi hängde på! Jag shoppade loss, impulsköpte strumpor på H&M. Känner mig så jävla trendig nu.

På kvällen rökte vi vattenpipa och drack Pepsi Max på min baksida. Lider med er alla som inte dricker lightprodukter.


På relgionslektionen på gymnasiet hade vi meditation i tornet i bakgrunden. Det var så
jävla efterblivet. Kvinnan med cyklen bredvid satte sin kamera på självutlösare och sprang
sedan till blommorna och posera loss. Här förbereder hon. *CuTe*Partyflaggen står kvar sen min födelsedag i juni. Orka ta bort den. Alla dagar är min dag.

bad-boisen

Jag älskar att bada. Det är det bästa med sommaren. Efter en iskall Törley så klart. Fast kombinerar man både blir det supermegabäst.

Har ändå fått bada loss ganska mycket. De flesta gångerna med Erik. Är det några som vet hur man badar så är det vi! Bbehöver ni tips på bra platser att klä av sig på så är det bara att fråga på...

Har nog badat på ganska mycket konstiga ställen i sommar. Typ kohagar, plaskis, nudistbad, berg och klippor och såklart Medelhavet (L).

En av mina drömmar gick även i uppfyllelse. Gjorde ju ett litet nakenhopp för nån vecka sen. Det var awesome!en vild helg i Stockholm

Det har varit en sån sjuk helg i Stockholm. Ligger typ i fosterställning här hemma och mår dåligt över all dryck jag surplat i mig. Men det var lätt fett värt det!

Igår var en av dom roligare dagarna på länge. Vi var på för-förfest i Saltsjöbaden hos Eriks vänner och familj. Det var sjukt trevligt och det bjöds även på grillat, vin och Martini i mängder. Tror alla i sällskapet körde loss ordentligen. Har nog aldrig skrattat så mycket på länge.

Sen bar det av till nästa förfest på random hotell inne i Stockholm. Tror det var där det började flippa ur. Vi drar ut på ett ställe, sen blir vi hungriga... mest Erik dock, så vi tar en powermiddag(frukost) på MAX. Hetsäter fort som fan för att sedan gå tillbaka och skaka rumpa.

På hemvägen gick jag och Erik förbi slottet för att göra lite bus. Kan tilläggas att vi blev jagade av vakterna som hade högvakten. Har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Kände mig som en riktig kenyan!Här har vi den där katten igen. Erik blir som en 5-åring med djur. Kul bild.


Förfistande på hotel.


Paus på Max. Pelle går loss på en jävla shake kl 3 på natten. Vem gör sånt!?


Les garcons!


Lite hjulning framför slottet kl 4 på morgonen innan all vild action hände.


Dagen efter (idag) dog vi vid vattnet med en vattenflaska redo.

RSS 2.0