berlin någon?

Behöver lite tips. Funderar på att boka en resa till landet där prostution är lagligt. Jag snackar om Deuschland, närmare bestämt Berlin!

Vad ska jag göra i Berlin förutom att fista loss i gamla fabrikslokaler?!*vill dansa till Blümchen's heut ist mein tag!!!*


Dan och Erik satt och spela Guitar Hero. Ser ut som att Dan sitter i en
rullstol och går loss. Älskar när han också wailar och tar i med handen.


bloggiz

I natt kommer det bli action kan jag lova. Stora förändringar ni sällan skådat. Kan jämföras med att jag och La Loca Lohan skulle gifta oss. IMORGON NATT hoppas vi på.

Imorgon börjar en ny era. *LOL*

Juste, fick mail. Helt plötsligt ska man på Blog Awards i Stockholm den 17 oktober - jag och Erik. Jag kommer nog mest hänga med Gynning.Skål!Ebba von Sydow - nu blir det vilt!


en hyllning

Tillbaka i Göteborg. Kul. Typ. Hemma kunde jag äta hur mycket jag ville och slapp fixa det själv. Älskar Linköping. Erik hade iofs fixat köttbullar och potatismos när jag kom hem. Är väl glad!

Här kommer en fin kortfilm som är en hyllning till livet. Jag gillar den. Fast dom har missat när man fistar loss för första gången på ett lånat leg och spyr därefter. Annars är den väldigt vacker!Läjnköping

Igår var det Black Jack som gällde. Vi gick loss totalt. Först fick jag vara Miriams lyckohora, vi tog hem storvinst - 90 spänn!

Fia ville också smaka på kakan. Efter att ha hånglat med markerna och förlorat några gånger kom vi på att vi borde byta taktik. Kom fram till att om vi smeker markerna mot vänster bröstvårta så går det bättre. Ta mig fan vad bra vi va. Eskort i Las Vegas är nästa grej för mig!


Och självklart. Är man i Linköping är det cykelparty som gäller.Kvällens enda dricka. Redbull LIGHT och lite explorer. *PaRtY*


*matsäck*


Linköping City!Guuuurhls


Miriam var så jävla skillad, jag var så jävla värdelös.


Madonna var där!

Alltså nu kör vi. Jag, Miriam och

0-684304b62a3b3ce062dc9d25e71f5a4b.png

Kolla varifrån!

Alltså nu kör vi. Jag, Miriam och Fia kör tremanna ikväll. Vi kommer få hjärtattack. Redbull liksom. Önska mig lycka till!


lotto boy!

Nu jävlar gäller det! Det handlar om 145 miljoner spänn! Jag och pappa kör hårt. Vi ska ha dom. Eller JAG ska ha pengarna!

LOTTO 4-evah!

Det blev hårt igår, jäkligt intressant kväll minst sagt. Slutade i katastrof. Vi fortsätter idag, men den här gången i Linköping.Hästar och lotto är så min grej!


ÅÅÅÅÅÅH NEEEEEEEJ!!!

Jag är så deprimerad just nu. Mitt liv är typ över. Jag förlorade slaget om lägenheten jag och Erik skulle flytta in i. Det var min drömvilla! Fur real!

Har legat i fosterställning och lyssnat på tiger lou, kent och taylor swift nu. Är nära på att börja skära mig. Men eftersom jag ska häva en flaska vin snart och gå loss på pubrundan ikväll så väntar jag med det.

Jag känner mig som en änka. Ska bara klä mig i svart. Imorn ska jag hem till mamma och pappa och gråta mer.

JAG ORKAR INTE DET HÄR!!!!!!!!!11111Och så hade man kunnat få den här utsikten. typ.


jympa boys

Erik drog med mig på ett jävla tantpass på gymmet idag. Core heter skiten. Det var värdelöst. Men han var väl ändå duktig som tog intiativ till träning.

Det enda man gjorde var att skaka livmoder och äggstockar. Jag fick fan ont av det. Så vi lämna kvinnohälsan och körde loss på löpbanden istället.

Nu ska jag äta min lasange jag stått och kämpat med hela eftermiddagen. Jag ska äta mycket. Parce que je le vaux bien!

äventyr i Götlaborg

Måste bara säga att jag fatta ingenting av skolan idag. Somnade några gånger och sen surfa jag på internet med iPoden. Edgy!

Mötte upp Dan på stan. Vi bestämde oss för att göra en utflykt till Lindholmen och överraska Erik som pluggar där. Egentligen ville vi bara ta båten tillbaka in till stan igen. Hållplats Rosenlund - där dom trendiga prostituerade hänger.

Nu ska jag fan äta köttbullar. (L)Målet med dagen. Älvsnabben.Men vi började här på Nordstan där vi gick vilda på McFlurry. Tvättade dock munnen med tvål efteråt!Sighseeing på cräjzy Hisingen. Råka visst hoppa en hållplats för tidigt.Gänget. Nu är vi äntligen samlade. Lindholmen.RSS 2.0